Kloroben nedir ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Kloroben nedir ne için kullanılır?
  2. Kloroben sprey ne işe yarar?
  3. Kloroben gebelikte kullanılır mı?
  4. Ağız spreyi yutulur mu?
  5. Ketober gargara hamilelikte kullanılır mı?
  6. Hamilelikte ağız gargarası kullanılır mı?
  7. Tantum boğaz spreyi yutulur mu?
  8. Maximus ilaç yutulur mu?

Kloroben nedir ne için kullanılır?

KLOROBEN, ağız ve boğazda iltihap oluşturan mikrobik hastalıkların önlenmesinde, yutma fonksiyonunun rahatlamasında ve diş eti rahatsızlıklarında belirtilerin giderilmesinde kullanılır.

Kloroben sprey ne işe yarar?

Dişleri çevreleyen dokulardaki işlemlerden önce ve sonra, Işın tedavisi ve kanser ilaç tedavisi sonrası veya diğer nedenlere bağlı ağız içi tabakasının iltihaplarında (mukozitlerde), Dişlerin etrafındaki bakteri ve yiyecek artıklarının oluşturduğu tabakanın (dental plak) önlenmesinde kullanılır.

Kloroben gebelikte kullanılır mı?

KLOROBEN'in gebelik döneminde kullanımı kontrendikedir. Hayvanlar üzerinde yapılan çalışmalar, gebelik ve/veya embriyonal/fetal gelişim ve/veya doğum ve/veya doğum sonrası gelişim üzerindeki etkiler bakımından yetersizdir. İnsanlara yönelik potansiyel risk bilinmemektedir.

Ağız spreyi yutulur mu?

İlacı seyreltmeden kullanın. Ağzınıza püskürttükten sonra yutmayın, tükürün. İlk defa kullanmadan önce, birkaç kez dışarı püskürtün. şişeyi yüzünüzden uzak tutun.

Ketober gargara hamilelikte kullanılır mı?

Yiyecek ve içeceklerle etkileşimi yoktur. Hamilelik: İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. Hamilelik döneminde diğer steroid yapıda olmayan yangı giderici ilaçlar gibi KETOBER GARGARA (ketoprofen lizinat) kesinliği bilinen ya da şüphe edilen gebelikte kullanılmamalıdır.

Hamilelikte ağız gargarası kullanılır mı?

Gebelikte Ağız Gargarası Yapılmaz: YANLIŞ Hamilelik döneminde ağız gargaraları ya da ılık tuzlu su ile gargara yapılmalıdır. Özellikle ılık tuzlu su diş etlerini rahatlatır ve diş eti hassasiyetini azaltır.

Tantum boğaz spreyi yutulur mu?

TANTUM VERDE®'nin yiyecek ve içecekler ile etkileşimi yoktur. İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

Maximus ilaç yutulur mu?

''spreyi kullanmadan önce düzenli bir püskürtme elde etmek için birkaç defe havaya püskürtünüz. daha sonra ağzınızın içine (ağız boşluğuna) yönelterek ilgili bölgeye 3 kez püskürtünüz. 1 dakika kadar ağızda tutup, kalan kısmını tükürünüz. yutmayınız. ağzınızda kötü bir tat oluşabilir, ağzınızı su ile çalkalamayınız.