Tosla Kart hangi bankanın?

İçindekiler:

  1. Tosla Kart hangi bankanın?
  2. Tosla Kart kimler alabilir?
  3. Tosla nerede geçer?
  4. Tosla Kart limiti nedir?
  5. Tosla kart nereden para çekilir?
  6. Tosla her yerde geçerli mi?
  7. Tosla kart aylık ücreti var mı?
  8. Tosla kart Akbank'tan alınır mı?
  9. Tosla kart ucretsiz mi?
  10. Tosla kart kaç yaş üstü?

Tosla Kart hangi bankanın?

Tosla'na tüm Akbank ATM'lerinden para yükleyebilirsin, hem de hiçbir ücret ödemeden! ATM'den para yükleyebilmek için Tosla'na gir ve bakiyene tıkla. "Para Yükle" bölümüne geldin bile! Yükleme seçeneği olarak "ATM'den" butonuna tıkla ve yatırmak istediğin tutarı gir.

Tosla Kart kimler alabilir?

Tosla kart, ön ödemeli bir karttır. Çoğunlukla öğrencilere hitap eden Tosla Kart kredi kartı kullanamayan kişiler için geliştirilmiş bir ödeme aracıdır. 12 yaşından büyük olan herkes Tosla Kart sahibi olabilir.

Tosla nerede geçer?

ŞOK Marketler, TeknoSA, CarrefourSA mağazalarına giderek kasalardan kolayca yükleme yapabilirsin. Tosla Kart'ınla ücretsiz para çekmek için, tüm ortak ATM'lerden yararlanabilirsin. Hem mağazada, hem internette özgür alışveriş! Tosla Kart, MasterCard'ın geçerli olduğu her yerde geçiyor.

Tosla Kart limiti nedir?

İşlem Limitleri Tosla hesabında bulunan bakiye herhangi bir anda en fazla 1.250 TL olabilir. Tosla hesabında bulunan bakiye herhangi bir anda en fazla 50.000 TL olabilir.

Tosla kart nereden para çekilir?

Tosla'daki paramı nasıl çekebilirim? Tosla'daki paranı istersen banka hesabına aktarabilir ya da tüm Akbank ATM'lerinden çekebilirsin. Tosla Kartın varsa, o zaman tüm bankaların ATM'leri emrinde! Tabii yine limitlerin dahilinde.

Tosla her yerde geçerli mi?

Tosla Kartı' her yerde kullanabilir miyim? Evet! Tosla Kart, "MasterCard" logosuna sahip, yani MasterCard'ın geçerli olduğu her yerde kullanabilirsin. Hem Türkiye'de hem de yurtdışı alışverişlerinde.

Tosla kart aylık ücreti var mı?

Tosla Kart'ını Tosla satış noktalarından 5 TL ödeyerek, Tosla uygulamasından ise 10 TL ödeyerek satın alabilirsin. Tosla Kart ile ilk harcaman sonrası Tosla Kart'ının ücreti, bir sonraki ayın 10. iş günü Tosla hesabına iade edilir. ... Kampanya süresince tek sefer ücretsiz Tosla Kart imkanından faydalanabilirsin.

Tosla kart Akbank'tan alınır mı?

İster Akbank ATM'lerinden referans kod ile, ister diğer tüm ortak ATM'lerden Tosla Kart ile, istersen de CarrefourSA, Teknosa mağazalarından ve ŞOK Marketler'den 1 TL işlem ücreti ödeyerek kolayca para yükleyebilirsin. Herhangi bir bankadaki hesabından ya da banka kartından da kolayca para yükleyebilirsin.

Tosla kart ucretsiz mi?

Tosla Kart ile ilk harcamana kart ücretin iade! Tosla Kart artık ücretsiz!

Tosla kart kaç yaş üstü?

12 yaşından büyüksen, Tosla Kart sahibi olabilirsin!