Su geçirmez sprey nerelerde kullanılır?

İçindekiler:

  1. Su geçirmez sprey nerelerde kullanılır?
  2. Sızdırmazlık spreyi nasıl kullanılır?
  3. Bistop su sızdırmaz sprey fiyatı ne kadar?
  4. Safirex nedir?
  5. Opsıte sprey nedir?
  6. Winkel ne malı?
  7. Wet Blocker nedir?
  8. Leak Fix nasıl kullanılır?
  9. Opsite ne işe yarıyor?
  10. Silikonlu gres nedir?
  11. Çinko sprey nedir?
  12. Yara spreyi ne işe yarar?

Su geçirmez sprey nerelerde kullanılır?

Su itici sprey. Tüm deri ve tekstil ürünlerde kullanılabilir. Nano teknoloji yardımı ile malzemelere su geçirmeme özelliği katar aynı zamanda ayağın hava alışverişini de kesmez. Natureldir her renkle kullanılır.

Sızdırmazlık spreyi nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: Gres, yağ, kir ve diğer kirleticileri çıkarınız. Kabı şiddetle sallayınız; Karıştırma topları, sesli olarak en az bir dakika boyunca hareket etmelidir. Aynı zaman da püskürtme işlemi sırasında birkaç kez sallayınız. Sprey mesafesi: yaklaşık 30cm.

Bistop su sızdırmaz sprey fiyatı ne kadar?

PVC, fiberglas, duvar ve ya vinil cephe gibi yüzeylerde kullanılabilir. Bir adet ürün sadece 79 TL olarak sizler için satışa sunulmuştur.

Safirex nedir?

Safirex: su sızıntılarına karşı yüzeyleri koruyan ve kaplayan, kullanımı kolay kaplama mastiği, sızdırmazlık ve yalıtım malzemesidir.

Opsıte sprey nedir?

Opsite Yara Spreyi 100 ML Hızlı ve kolay kullanımı ile oluşan yaralarınızın, dikiş bölgelerinizin, kaşınan yaralarınızın, ince kesiklerden oluşan yara bölgelerinin daha hızlı iyileşme sürecinde bulunması için oluşabilecek kötü etkenlerin sıfıra indirilmesini sağlar.

Winkel ne malı?

Winkel Gmbh firması 2000'li yılların ortasında Euskirchen'de kurulmuştur. Endüstri, otomotiv, inşaat gibi sektörlere kimyasal ve teknik ürünler üreten bir firmadır. Winkel ürün gamında;Aerosoller,yapıştırıcılar,yüzey tekniği yağlama,gres ve hijyen ürünleri bulunur.

Wet Blocker nedir?

Tüm deri ve tekstiller için etkin yüksek performanslı su geçirmezlik spreyi. Su geçirgenliği önleyici bir kalkan meydana getirir. Islaklığın, yağın, ve kirin sürekli biçimde süzülüp akmasını sağlar. Tüm yüzeye eşit miktarda sıktıktan sonra 1-2 saat oda ortamında kurumaya bırakınız.

Leak Fix nasıl kullanılır?

Yüzeye 15 cm ila 45 cm mesafeden püskürtünüz. Süpürme hareketi kullanarak, yüzeye eşit bir şekilde püskürtünüz. İki kat olarak uygulanması tavsiye edilir. Hafif bir ilk kat uygulamasından sonra ikinci kat uygulamaya geçmeden önce 15 – 30 dk. kadar ilk katın kurumasını bekleyiniz.

Opsite ne işe yarıyor?

Opsite Yara Spreyi 100 ML Hızlı ve kolay kullanımı ile oluşan yaralarınızın, dikiş bölgelerinizin, kaşınan yaralarınızın, ince kesiklerden oluşan yara bölgelerinin daha hızlı iyileşme sürecinde bulunması için oluşabilecek kötü etkenlerin sıfıra indirilmesini sağlar.

Silikonlu gres nedir?

Silikon gres yüksek kaliteli yağlayıcı maddedir. Sertleşerek yapışma yapmaz. Silikon gres tüm hareketli parça ve mekanizmaların yağlanması için uygundur. Damlama yapmaz, uzun vadeli yağlama sağlar.

Çinko sprey nedir?

Çinko sprey son derece dayanıklı ve esnektir. Aktif metal parçaları korur, elektrokimyasal işlemleri kendi içinde tamamlar. Korozyona karşı aktif koruma sağlar. 500 °C ısıya dayanıklıdır.

Yara spreyi ne işe yarar?

Hızlı ve kolay kullanımı ile oluşan yaralarınızın, dikiş bölgelerinizin, kaşınan yaralarınızın, ince kesiklerden oluşan yara bölgelerinin daha hızlı iyileşme sürecinde bulunması için oluşabilecek kötü etkenlerin sıfıra indirilmesini sağlar.