Nişan konsepti kiralama ne kadar?

İçindekiler:

  1. Nişan konsepti kiralama ne kadar?
  2. Nişan organizasyonunda neler yapılabilir?
  3. Nişan Organizasyon Fiyatları ne kadar?
  4. Nişan organizasyonunu hangi taraf yapar?
  5. Söz masasında neler olmalı?
  6. Damatlık hangi taraf alır?

Nişan konsepti kiralama ne kadar?

Bunun nedeni ise süsleme, ürün ve hizmet seçeneklerinin çok çeşitli olması. Örneğin; nişan masası kiralamak istersen fiyatlar 100 TL'den 1000 TL'ye kadar çıkabiliyor. Evde nişan masası kiralama ve süslemeleri daha sade olmasından dolayı ortalama 500-1500 TL civarında.

Nişan organizasyonunda neler yapılabilir?

Genellikle evde yapılan nişan organizasyonlarında söz ve nişan bir arada yapılıyor. Misafirlerin karşılanması, yemek ikramı, söz ile birlikte olacaksa kız isteme konuşması, yüzük takma ve pasta merasimi, kahve ikramı gibi anlar, ortalama 2-3 saat sürüyor.

Nişan Organizasyon Fiyatları ne kadar?

  • 1.500 TL.
  • 150 Kişi için Nişan Organizasyonu süslemesi.
  • 200 Kişi için Nişan Organizasyonu süslemesi.
  • 2.100 TL.
  • 250 Kişi için Nişan Organizasyonu süslemesi.
  • 2.400 TL.
  • 300 Kişi için Nişan Organizasyonu süslemesi.
  • 2.600 TL.
Daha fazla öğe...

Nişan organizasyonunu hangi taraf yapar?

Geleneklere göre nişanı kız tarafı yapar. Tutulacak nişan salonundan, ikram edilecek yiyecekler ile nişan günü yapılacak diğer harcamalar kız tarafının sorumluluğundadır. Damadın nişanda giyeceği takım elbiseyi de kız tarafı alır. Gelin adayının nişanlığını ise erkek tarafı karşılar.

Söz masasında neler olmalı?

Söz masalarında genellikle, söz yüzüklerinin yer aldığı tepsi, süslemeli söz masa örtüsü, söz pastası, çeşitli ikramlar, kadehler yer alır. Bunların yanı sıra çeşitli süsleme malzemeleri de masanın dekorasyonu yapılır.

Damatlık hangi taraf alır?

Gelinin gelinliği, aksesuarları, ayakkabıları damat tarafından alınırken, damadın damatlığı ise kız ailesi tarafından alınır. Ayrıca gelin ve damadın hatta gelinin yanında kuaföre gelen yakın akrabalarının kuaför masrafları da damat tarafı tarafından karşılanır. Düğünde damat tarafı geline altın takı seti takabilir.