Mühendislik stajı ne zaman yapılır?

İçindekiler:

  1. Mühendislik stajı ne zaman yapılır?
  2. Sky Discover Tusaş nedir?
  3. Üniversitede staj kaçıncı sınıfta yapılır?
  4. Tusaş ne zaman yerli oldu?

Mühendislik stajı ne zaman yapılır?

Stajlar, Bahar Yarıyılının sonu ile bir sonraki öğretim yılı Güz Yarıyılının başlangıcı arasındaki süre içinde yapılır. Yaz okulu içinde yapılacak stajlar için staj başvuruları yaz okulu ders programı belirlendikten sonraki hafta içerisinde yapılır.

Sky Discover Tusaş nedir?

SKY DISCOVER, Haziran-Eylül ayları arasında 20 iş günü süreyle, üniversitelerin mühendislik fakültelerinin 3. veya 4. sınıflarında öğrenim görmekte olan genç yeteneklerimize yönelik, havacılık ve uzay teknolojileri alanında savunma sanayininin keşfedilmesini sağlayan zorunlu yaz staj programımızdır.SKY DISCOVER ile ...

Üniversitede staj kaçıncı sınıfta yapılır?

Bağımsız olarak yapılan stajlarda bölümün ve üniversitenin sorumluluğu yoktur ve staj yapıldığına dair kanıt ancak staj yapılan kurumdan temin edilebilir. Staja kaçıncı sınıfta başvurabilirim? Staja 4. ve 6. Dönem yarıyılı sonunda başvurabilirsiniz.

Tusaş ne zaman yerli oldu?

Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ), 28 Haziran 1973 tarihinde Türkiye'nin savunma sanayiinde dışa bağımlılığını azaltmak amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde kurulmuştur. Türk Uçak Sanayii A.Ş.