Fair Play anlayışı nedir?

İçindekiler:

  1. Fair Play anlayışı nedir?
  2. Galatasaray Uefa'dan Neden Ceza Aldı?
  3. Maskelerde FFP nedir?
  4. Fair Play kalktı mı?
  5. Galatasaray Finansal Fair Play ne zaman bitecek?
  6. Galatasaray UEFA anlaşması ne zaman bitiyor?

Fair Play anlayışı nedir?

Fair Play; dürüst oyun, dürüst davranış olarak ifade edilmekle birlikte gerçek anlamı etik üstü davranıştır. Etik davranış, kuralları her konuda dürüstlükle ve saygıyla uygulamak demektir. Fair Play ise tüm bunların üstünde kişisel çıkarları ve hırsları bastırarak yaşamda üstün insan ruhunu ortaya koymaktır.

Galatasaray Uefa'dan Neden Ceza Aldı?

UEFA, Galatasaray'a Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl men cezası verdi. UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu Yargı Komisyonu, Galatasaray'ı finansal fair play kriterlerini yerine getirmediği gerekçesiyle UEFA organizasyonlarından 1 yıl men etti. ... Galatasaray Yönetimi'nin kararı CAS'a taşıması bekleniyor.

Maskelerde FFP nedir?

Filtreli yüz maskeleri solunabilir toz, duman ve sıvı sise (aerosoller) karşı koruma sağlar ancak buhar ve gazlara karşı koruma sağlamaz. Sınıflandırma sistemi üç FFP sınıfından oluşur. FFP "filtreli yüz maskesi"nin kısaltılmış halidir.

Fair Play kalktı mı?

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının olası etkilerini masaya yatıran UEFA, 2020-2021 sezonu için finansal faır-play yükümlülüklerinin askıya alındığını açıkladı.

Galatasaray Finansal Fair Play ne zaman bitecek?

2018 yılının Haziran ayında imzalanan Finansal Fair Play anlaşmasına göre Galatasaray'ın 2019 yılını 20 milyon euro, 2020 yılını 10 milyon euro zararla kapatmasına izin verilmiş, 2021 yılının ise borçsuz tamamlanması hedeflenmişti.

Galatasaray UEFA anlaşması ne zaman bitiyor?

2021/22 sezonundan itibaren ise bu sınırlandırma sona erecektir. * Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir.