Ayak kremi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Ayak kremi ne işe yarar?
  2. Ayak tabani Sertlesmesine ne iyi gelir?
  3. Ayak Bakım kremi Nasıl Kullanılır?
  4. Aloe Vera foot cream ne işe yarar?
  5. Lapitak Ayak Bakım kremi Nasıl Kullanılır?
  6. Aseptine ayak bakım kremi ne işe yarar?
  7. LR foot cream ne işe yarar?

Ayak kremi ne işe yarar?

Bakım kremi, topuklarınızdaki çatlamalara karşı, pürüzsüz bir ayak için kullanılabilir. Kremin özellikle onarıcı bir etkiye sahip olması önemli bir noktadır. Ayak bakım kremlerinde sertleşmiş, yıpranmış ayakların bakımı sağlanır.

Ayak tabani Sertlesmesine ne iyi gelir?

Sert bölgede yağ bazlı kremleri deneyebilirsiniz. Yatmadan önce vazelin de sürebilirsiniz. Çorap da giyerseniz ayaklarınız gece boyunca vazelini yavaş yavaş emecektir. Kalkınca ayaklarınızı ılık su ve hafif bir sabunla yıkayın.

Ayak Bakım kremi Nasıl Kullanılır?

Kuru ve temiz ayağa sabah ve akşam olmak üzere günde en az iki defa hafifçe masaj yaparak uygulanır.

Aloe Vera foot cream ne işe yarar?

LR Aloe VIA serisindeki LR Aloe Vera Ayak Kremi içeriğindeki %30 aloe vera jeli ve bio-manolya özütüyle kurumuş ve sert cildi canlandırır ve yoğun nem kazandırır. Cildiniz daha temiz ve canlı bir görünüm sağlar. LR Aloe Vera Ayak Kremi cilt tarafından hızla emilir, ölü deriyi temizler, ayaklarınızı canlandırır.

Lapitak Ayak Bakım kremi Nasıl Kullanılır?

Kuru ve temiz ayağa sabah ve akşam olmak üzere günde en az iki defa hafifçe masaj yaparak uygulanır.

Aseptine ayak bakım kremi ne işe yarar?

Cire Aseptine ayak bakım kremi, çatlamış topukları, çok kuru ve sert bölgeleri yumuşatmak ve iyileştirmek için özel olarak geliştirilmiştir.

LR foot cream ne işe yarar?

ÖZELLIKLERI Yenilikçi alg içeren etken madde kompleksiyle kuru ve çatlamış ayaklara iyi gelen besleyici ayak kremi. Hızlı emilir ve saydam deri katmanını azaltarak ayaklara bakım yapar ve yenileyici etki gösterir. KULLANIM YÖNTEMI Ayak kremini sabahları ve ihtiyaç duyulduğunda ayaklara sürün.