Emanet yeni oyuncu kim?

İçindekiler:

  1. Emanet yeni oyuncu kim?
  2. Oyuncuları Kimler Emanet dizisi oyuncuları Kanal 7?
  3. Emanet dizisi hangi kitaptan uyarlandı?
  4. Emanet ne anlatıyor?
  5. Emanet dizisinin senaryosunu kim yazıyor?

Emanet yeni oyuncu kim?

Bu arada dizinin yeni sezonuna iki oyuncu daha katıldı. Bunlardan biri İpek Arkan. Genç oyuncu Sıla Türkoğlu'nun canlandırdığı Seher'e rakip bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Dizinin ekibine dahil olan bir diğer oyuncu ise Beren Demirkaya.

Oyuncuları Kimler Emanet dizisi oyuncuları Kanal 7?

Emanet'in oyuncu kadrosunda; Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay yer alıyor.

Emanet dizisi hangi kitaptan uyarlandı?

Özet ve Detaylar. Askerin Dönüşü isimli filmin televizyon uyarlaması olan Emanet, jandarma çevirmesi sırasında masum bir adamın ölümüne sebep olan bir adam ve geride galan gözü yaşlı gelinin imkansız aşkını anlatıyor.

Emanet ne anlatıyor?

Film bir cinayete tanık olan küçük bir kızı kurtarmaya çalışan güvenlik görevlisini temel alıyor. Bir sitede güvenlik görevlisi olan Mirza, sitede işlenen cinayete tanık olan küçük bir kızın mafya tarafından kaçırılmasının ardından kızı kurtarma yoluna baş koyar.

Emanet dizisinin senaryosunu kim yazıyor?

İnceleme bekleyen şablon/dosya değişiklikleri bulunmaktadır....Emanet (dizi)
Emanet
FormatTelevizyon dizisi
TürDram Romantik
SenaristBaşak Yazı Odası
YönetmenAyhan Özen Serkan Mut
19 satır daha