Siyah diş macunu işe yarıyor mu?

İçindekiler:

  1. Siyah diş macunu işe yarıyor mu?
  2. Siyah karbon diş macunu ne işe yarar?
  3. Aktif karbon Diş Macunu nedir?
  4. Aktif karbon diş temizler mi?
  5. Opalescence diş macunu kaç günde bir kullanılır?

Siyah diş macunu işe yarıyor mu?

Siyah diş macunu ne işe yarar? Sonuç : Aktif kömür içeren siyah diş macunları, diş yüzeyindeki lekelerin giderilmesinde etkilidir. Fakat, bu işlemi karbonatla diş fırçalama yönteminde olduğu gibi aşındırıcı etkisi sayesinde yapar.

Siyah karbon diş macunu ne işe yarar?

Siyah Diş Macunu – Aktif Karbon Diş Macunu. Aktif karbon ve Bikarbonat İçerir. Dişlerdeki; Sararma ve Çürüme gibi Problemleri Önlemeye Destek Olur. Ağız Kokusunu Giderir, Daha Ferah Bir Nefese Kavuşmanızı Sağlar.

Aktif karbon Diş Macunu nedir?

Toz halinde inceltilmiş bir kömür formu olan aktif karbon, bazı ölümcül zehirler veya ilaçlar almış kişilerde zehrin kan dolaşımına karışmasını engellemek için kullanılmaktadır. Diş temizliği için kullanımına gelirsek, aktif karbon günlük olarak dişlerinizi fırçalamakta kullanılamayacak kadar aşındırıcı olabilir.

Aktif karbon diş temizler mi?

Aktif kömür, dişlerinizdeki lekeleri ve plakları azaltabilir. Mikro gözenekli kömür dişlerdeki lekelenen plak ve diğer maddeleri emmeye yardımcı olur. Mikro-gözenekli aktif karbon etkili bir şekilde plak ve lekelere nüfuz eder ve içindeki diğer maddelerde bu lekeleri çıkartır.

Opalescence diş macunu kaç günde bir kullanılır?

Öneri: Etkili sonuç için sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa uygulayın. Opalescence marka Opalescence Whitening Toothepaste - Beyazlatıcı Diş Macunu 100ml isimli üründen 1 adet sepetinize eklendi.