Urla Özbek köyünde ne yapılır?

İçindekiler:

  1. Urla Özbek köyünde ne yapılır?
  2. Urla Özbek köyü nereye bağlı?
  3. Özbek balık mezatı saat kaçta?
  4. Özbek nereye bağlı?
  5. Güzelbahçe balık mezatı saat kaçta?
  6. Özdere balık mezatı saat kaçta?
  7. Balıklıova da nerede denize girilir?
  8. Balıklıova nın neyi meşhur?
  9. Urla denizi sıcak mı?

Urla Özbek köyünde ne yapılır?

Nerede yemeli?
  • Özbek Taş Kahve. Köy meydanında bulunan Taş Kahve, yöresel yemekleriyle ve doğal kahvaltısıyla meşhur. ...
  • Akın'ın Yeri. ...
  • Özbek Keşkek Evi. ...
  • Feronia Kahvaltı Bahçesi. ...
  • Tarım Bakanlığı Kampı Urla. ...
  • Özbek - Aydilek Koyu. ...
  • Özbek Akkum Plajı ...
  • Dört Mevsim Saklı Cennet.
Daha fazla öğe...

Urla Özbek köyü nereye bağlı?

Özbek Köyü 38.366173 enlem ve 26.704399 boylamda yer almaktadır. Urla ilçesine bağlıdır. Özbek Köyü haritası İzmir ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Özbek Köyü posta kodu 35430.

Özbek balık mezatı saat kaçta?

Urla ilçesinde, haftanın her günü kentin dört ayrı noktasında kurulan balık mezatı geleneği sürüyor. İskele Mahallesi'nde saat 10.00'da, Balıklıova Mahallesi'nde 10.30'da, Çeşmealtı Mahallesi'nde 11.00'da ve Özbek Mahallesi'nde 12.00'da kurulan mezatlarda, bol çeşitli hem de uygun fiyatlarda balıklar yer alıyor.

Özbek nereye bağlı?

Denize kıyısı olmayan Özbekistan Orta Asya'da yer almaktadır. Özbekistan kuzeyde ve batıda Kazakistan, güneyde Türkmenistan ve Afganistan, doğuda ise Tacikistan ve Kırgızistan ile komşudur.

Güzelbahçe balık mezatı saat kaçta?

Çeşit çeşit, kasalar dolusu balık, tezgahları süslerken balıkçıların ve müşterilerin mezat anını bekleyişleri oldukça heyecanlıdır. Saat 06 sularında balıkçıların mezat alanına getiridikleri balıklar, görevliler tarafından, cins ve büyüklüklerine göre gruplandırılarak tartılır.

Özdere balık mezatı saat kaçta?

Günlük taze balık için Özdere balıkçı barınağında her gün saat 12 deki mezat yapılmaktadır.Bilgilerinize...

Balıklıova da nerede denize girilir?

Balıklıova Köyü Bölgenin merkezinde Urla taraflarına yakın konumda bulunan halk plajı çakıl, kum ve yosunlardan oluşmakta. Yine bu plajda yüzebilir ve doğal atmosferin keyfini çıkarabilirsiniz.

Balıklıova nın neyi meşhur?

Balıklıova için 'ismiyle müsemma' diyebiliriz, çünkü yiyebileceğimiz en taze balık ve deniz ürünlerini burada buluyoruz. Tertemiz denizi ve balık restoranlarıyla ün salan kasaba, en çok bahar ve yaz aylarında ziyaret edilse de, lokanta ve restoranlara her mevsimde talep var.

Urla denizi sıcak mı?

Kum Denizi Plajı, düzenlemesi İBB tarafından yapılmış, Urla'nın mavi bayraklı plajlarından. İçinde su parkı, yürüyüş ve bisiklet yolları, yeme-içme alanları, yeşillik alanların da olduğu geniş bir alana yayılıyor. Denizin suyu soğuk.