Fön fırçası nedir?

İçindekiler:

  1. Fön fırçası nedir?
  2. Ince telli saçların tarağı nasıl olmalı?
  3. Saç Fırçası saça zarar verir mi?
  4. Ince fön fırçası ne işe yarar?
  5. Kıvırcık saç tarağı nasıl olmalı?
  6. Saçlarla oynamak saçı döker mi?

Fön fırçası nedir?

Fön ısısına dayanıklı doğal ve naylon karışımı kıllardan oluşan yuvarlak fırçalar ısıyla saçı şekillendirmede en iyi sonuçların alınmasına yardımcı oluyorlar. Dalgalı saçlarınızı düzleştirmek ya da düz saçlarınıza dalgalar vermek istediğinizde bu fırçalar en büyük yardımcınız olacak.

Ince telli saçların tarağı nasıl olmalı?

İnce dişli tarak düz ve hafif dalgalı saçlar için idealdir. Saçların ne kadar düz ya da düze yakınsa tarağın dişleri o kadar ince ve sık olmalıdır. Kalın telli, gür, kıvırcık saçlar için uygun değildir. Tarağı seçerken plastik yerine tahta olanını tercih edersen elektriklenmeyi de önlersin.

Saç Fırçası saça zarar verir mi?

Saç fırçaları saçlarınızın kırılmasına ve koparak dökülmesine neden olur. Islak saçlarınızı önce bir havlu ile nazikçe kurulayın sonra geniş dişli tarak yardımıyla yine nazikçe tarayın. Mümkün olduğunca ısı veren aletler yenine kendi halinde kurumaya bırakın. Plastik tarak ve fırça kullanmaktan sakının.

Ince fön fırçası ne işe yarar?

İnce Yuvarlak Saç Fırçası Normal yuvarlak fırçalar fön çekerken saçların düz olmasını sağlarken ince yuvarlak saç fırçaları daha dalgalı bir yapı sağlayarak katlı saçlar için daha ideal bir durumdadırlar.

Kıvırcık saç tarağı nasıl olmalı?

Kıvırcık saç için tarak seçimi, geniş dişli ve sentetik malzemeler kullanılmadan üretilmiş ürünlerden yana olmalıdır. Diş dizilimi çok sık olan fırça ve taraklar, saç tellerinizin birbirine dolaşmasına ya da tamamen karışmasına neden olabilir.

Saçlarla oynamak saçı döker mi?

Ancak bazı durumlarda bazen altta yatan bir sağlık sorununun işaretinin olabileceği de göz ardı edilmemelidir. Saça sürekli olarak bu hareketi yapmak saça zarar vererek düğümlere, uçların bölünmesine ve saç kırılmasına neden olabilir.