Essin Dietilamin salisilat ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Essin Dietilamin salisilat ne işe yarar?
  2. Elfenor nedir?
  3. Reparil gel n ne için kullanılır?
  4. Rasyon ne işe yarar?

Essin Dietilamin salisilat ne işe yarar?

Essin antiödem,antienflamatuar ve antiflojistik etki gösteren glikozit yapısında bir saponindir. Dietilamin salisilat ise essinin etkisini arttıran ve derin ağrıları azaltan özelliğe sahiptir.

Elfenor nedir?

ELFENOR etkin madde olarak diklofenak sodyum içeren, jel formunda bir ilaçtır. ELFENOR topikal kullanılan non-steroidal antünflamatuar preparatlar olarak adlandırılan bir ilaç grubuna dahildir. . ELFENOR 50 g'lık tüpler ile kullanima sunulmaktadır.

Reparil gel n ne için kullanılır?

REPARL-GEL N travma sonucu oluşan ezik, çürük, burkulma (distorsiyon), kan toplanması (hematom) ve kiriş kılıfı yangısında (tendovaginit) durumlarında, omurga kemiğinin ağrılı durumlarında (servikal sendrom, sırt ağrısı, bel ağrısı [lumbago], siyatik), yüzeysel toplardamar iltihabı (tromboflebit) ve varisleşmiş ...

Rasyon ne işe yarar?

Hafiften orta seviyeye kadarki ağrı, ateş, enflamasyon ve osteoartrit, romatoid artrit, psoriyatik artrit, gut, yaralanma, aybaşı krampları ve tendinit gibi durumların yol açtığı sertliklerin tedavisinde kullanılır. Ayrıca birincil dismenore tedavisinde de kullanılır.