Branda metresi kaç para?

İçindekiler:

  1. Branda metresi kaç para?
  2. Brandalama nedir?
  3. Lamineli branda ne demek?
  4. Balkon tente fiyatları ne kadar?
  5. Polietilen branda nedir?
  6. Tente fiyatı nasıl hesaplanır?
  7. Branda ne için kullanılır?
  8. PVC Tarpaulin nedir?

Branda metresi kaç para?

Branda metrekare fiyatları 5 liradan başlayıp 75 liraya kadar çıkabilmektedir.

Brandalama nedir?

Branda, genellikle açık alanlarda kullanılan, belli bir bölgeyi veya eşyayı ışıktan, yağmurdan korumak için kullanılan malzemelerin genel adıdır. Kumaştan, naylondan üretilebilir. ... Depo gibi alanlarda kullanılan brandalar, yalnız su ve ışık geçirmezliğin yanı sıra alev almaz özellikte de olabilir.

Lamineli branda ne demek?

Plastik malzemeden üretilmekte olan dayanıklı ve hafif, üzerine dijital baskı yapılan, dış ortamda birçok alanda kullanılan baskı malzemesidir.

Balkon tente fiyatları ne kadar?

Balkon Tentesi
  • 2 M Mafsallı Tente. 2.805,00 TL.
  • 3 M Mafsallı Tente. 3.220,00 TL.
  • 4 M Mafsallı Tente. 4.290,00 TL.
  • 5 M Mafsallı Tente. 5.365,00 TL.
  • 6 M Mafsallı Tente. 7.080,00 TL.
  • 3 M Körüklü Tente. 5.450,00 TL.
  • 2 M Sabit Tente. 2.756,00 TL.
  • 3 M Sabit Tente. 3.280,00 TL. Gösterilen: 1 ile 12 arası, Toplam: 12 (1. Sayfa)

Polietilen branda nedir?

Piyasada Pilsa kumaşı olarakda bilinen PE lamineli branda kumaşı yaygın olarak yağmurdan, güneşten koruma amaçlı kullanılmaktadır. 3 mt enden 16 m t ene kadar isteğe uygun ebadlarda yapılmaktadır. Kenarları takviyeli, paslanmaz kapsüllü ve plastik köşe takviyeli olarak yapılmaktadır.

Tente fiyatı nasıl hesaplanır?

Tentenin montajının yapılacağı alanın cephe genişliği ölçülmeli öne doğru ne kadar açılacağı belirlenmeli tentenin kapattığı toplam alan metre karesi hesaplanmış olmalı tente üretici firmanın ürün metre kare fiyatı ile çarpılması tente fiyatını hesaplayacağımız kesin yöntemdir.

Branda ne için kullanılır?

Branda su geçirmez kumaş cinsidir. Güneş ışığı ve yağmur suyuna karşı her mevsim koruyucu etkisi ile kapalı alanlar yaratarak sizlere rahatlık ve konfor sunar. ... Branda daha çok kış hava şartlarından korunmak amaçlı polyester kumaş ile oluşturulan ürünlerdir.

PVC Tarpaulin nedir?

Tarpaulin, muşamba, branda ve tente gibi örtü/yüzey özelliği gösteren malzemelerdir. Elbette, kampçılıkta tarp kumaşının gerdirmelere dayanıklı, su geçirmeyen ve gerdirme ve sabitleme noktalarına sahip olması tercih sebebidir.