Farmasi güneş kremi var mı?

İçindekiler:

  1. Farmasi güneş kremi var mı?
  2. Farmasi güneş kremi ne işe yarar?
  3. Dr C Tuna Güneş kremi ne işe yarar?
  4. Güneş kremi güneşe çıkmadan kaç dakika önce sürülür?

Farmasi güneş kremi var mı?

Her Yaşa Uygun Farmasi Güneş Kremleri Tek ürünle iki amaca hizmet eden Farmasi fondotenli güneş kremi sayesinde hem cilt tipinize uygun bir ürünle cildinizin nemlenmesini ve zararlı ışınlardan korunmasını sağlayabilir hem de makyaj çantanızda ya da masanızda ekstra bir fondöten bulundurma derdinden kurtulabilirsiniz.

Farmasi güneş kremi ne işe yarar?

Farmasi ürün kataloğunda satışa sunulan Suncience güneş kremi SPF 50 faktör sevisinde güneşe karşı etkin koruma sağlarken, cildinizde yanıklar oluşmasını da engellemeye yardımcıdır. Yaz aylarında karşılaşılan en büyük sorunlardan biri, zararlı güneş ışınlarının cildinizin üzerinde oluşturduğu leke ve izlerdir.

Dr C Tuna Güneş kremi ne işe yarar?

Cildinizin en önemli ve hassas bölgesi olan yüzünüzü, güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlardan korumak için özel olarak geliştirilen formül, sürüldüğü andan itibaren emilir. Güneşe karşı toleransı zayıf ciltlerde, güneş kaynaklı erken yaşlanma etkilerinin önlenmesine yardımcıdır.

Güneş kremi güneşe çıkmadan kaç dakika önce sürülür?

Öncelikle güneş koruyucunuzu cilt tipinize uygun olarak seçmelisiniz. Doğru güneş koruyucuyu bulmak çok önemli. Bir dermatolog yardımı ile cildiniz için en doğru güneş kremini bulabilirsiniz. Güneş kremini, güneşe çıkmadan 20-25 dakika önce cildinize uygulamalısınız.