Trend Express Kargo pazar günü çalışıyor mu?

İçindekiler:

  1. Trend Express Kargo pazar günü çalışıyor mu?
  2. Trendyol Express resmi tatillerde çalışıyor mu?
  3. Trendyol Express hafta sonu dağıtım yapıyor mu?
  4. Pazar günü kargo dağıtım yapıyor mu?
  5. PTT Pazar günleri dağıtım yapıyor mu?
  6. Trendyol Express yarın çalışıyor mu?

Trend Express Kargo pazar günü çalışıyor mu?

Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günü saat 21:00'a kadar dağıtım yapmakta iken Pazar günleri ise çalışmamaktadır.

Trendyol Express resmi tatillerde çalışıyor mu?

Peki, Trendyol Express Cumartesi çalışıyor mu? Trendyol Express normal şartlarda haftaiçi ve Cumartesi günü 09:00 ila 21:00 arası teslimat yapmaktadır. ... Şirketin tatil günleri olarak pazar günü belirlediği ve bir gün de olsa tatil yaptığı göz önünde bulundurulduğunda bayram tatilinde çalışmama ihtimali yüksek görünüyor.

Trendyol Express hafta sonu dağıtım yapıyor mu?

Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmakta.

Pazar günü kargo dağıtım yapıyor mu?

HAFTA SONLARI KARGOLAR AÇIK MI? Aras Kargo, İyi Kargo ,UPS Kargo, Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo şirketleri hafta sonunda Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam ederken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

PTT Pazar günleri dağıtım yapıyor mu?

Ancak normal zamanda da olduğu gibi, PTT ve diğer kargo firmaları Pazar günü kapalı ve hizmet veremiyor. 26 Temmuz Pazartesi günü PTT ve diğer kurumlar kaldığı yerden normal mesai saatlerine devam edebilecekler. Cumartesi: Kapalı, ancak sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Trendyol Express yarın çalışıyor mu?

Türkiye'nin en meşhur alışveriş sitelerinden olan Trendyol'un kendi kargo şirketi olan Trendyol Express, Pazar günleri hizmet vermemektedir. TRENDYOL EXPRESS KAÇTA AÇILIR, KAÇTA KAPANIR? Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmakta.