15 satır aralığı nasıl ayarlanır?

İçindekiler:

  1. 15 satır aralığı nasıl ayarlanır?
  2. 10 NK nedir?
  3. Fiat Punto fiyatı ne kadar?
  4. Fiat Punto motoru kaç km yapar?
  5. Fiat Punto üretimi durdu mu?
  6. Punto Evo ne zaman çıktı?

15 satır aralığı nasıl ayarlanır?

Değiştirmek istediğiniz paragrafları seçin. Giriş sekmesinde Satır ve Paragraf Aralığı düğmesine tıklayın. İstediğiniz satır aralığı sayısını seçin ya da menünün en altındaki Satır Aralığı Seçenekleri'ne tıklayın ve Aralık başlığı altındaki Paragraf iletişim kutusunda istediğiniz seçenekleri belirleyin.

10 NK nedir?

Merhaba FatihAkkoc, Word'de satırlar arası bir tam aralık, 10pt yani 10nk'ya denk gelir ki bu da 10 tane noktanın birleşimine tekabül etmektedir. Paragraflar ve/veya satırlar arası boşluk seçerken en az iki satır veya paragraf seçmeniz gerekmektedir.

Fiat Punto fiyatı ne kadar?

Punto Fiyatları
Modelİlan BaşlığıFiyat
Fiat Punto 1.

Fiat Punto motoru kaç km yapar?

Aynı motörün 100.

Fiat Punto üretimi durdu mu?

Geçtiğimiz yıllarda Fiat Punto'nun üretimi sona erdi ve piyasadan kaldırıldı. Yerini ise Fiat Egea Hatchback'e bıraktı. Ancak Punto'nun seveni ve kullanıcısı çok. Fiat Punto'sunu yenilemek isteyen bir kadın, arabasını Türk ustalara emanet etti.

Punto Evo ne zaman çıktı?

Fiat, küçük sınıf modeli Grande Punto'yu 2009'da makyajladığında adını Punto Evo olarak değiştirdi. 2 Nisan 2009 tarihinde ilk duyurusu yapılmış, 6 Kasım 2009'da satışa sunulmuştur. Aracın ön ve arka tasarımında değişiklikler yapıldı. Ayrıca TomTom navigasyon sistemi destekli Blue&Me sistemi eklendi.