Tekirdag otogardan sehir hastanesine nasil gidilir?

İçindekiler:

  1. Tekirdag otogardan sehir hastanesine nasil gidilir?
  2. Tekirdağ şehir hastanesi iş başvurusu nasıl yapılır?
  3. Şehir hastanesine hangi otobüs gider?
  4. Tekirdağ şehir hastanesi ne zaman açılıyor?
  5. Tekirdağ Şehir Hastanesi Hasta Kabulüne Başladı mı?

Tekirdag otogardan sehir hastanesine nasil gidilir?

10 No'lu (Otogar-Şehir Hastanesi) hatları hizmet verecektir. Şehir için ulaşım hatlarından 50 dakika içersinde ücretsiz aktarma yaparak 10 ve 17 no'lu hatlar ile Yeni Şehir Hastanesi'ne ulaşım sağlayabilirsiniz.

Tekirdağ şehir hastanesi iş başvurusu nasıl yapılır?

Tekirdağ Şehir Hastanesine yüklenici firmalar tarafından yapılacak olan personel alım ilanlarını incelemek ve ilanlara başvuru yapabilmek için https://t.co/SxTrX6RUeb adresini takip edebilirsiniz.

Şehir hastanesine hangi otobüs gider?

112 numaralı otobüs hattı her gün 06.30-20.00 arasında hizmet verecek. Yarım saatte bir sefer yapacak olan hat sayesinde vatandaşlar, hem tedavi amaçlı hastaneye ulaşabilecek hem de hasta ziyaretlerini gerçekleştirebilecek.

Tekirdağ şehir hastanesi ne zaman açılıyor?

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünce kamu-özel iş birliği modeliyle yapımı devam eden Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin 2020'de tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor...

Tekirdağ Şehir Hastanesi Hasta Kabulüne Başladı mı?

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen ve Tekirdağ'ı sağlık alanında çekim merkezi haline getirecek olan Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi 7 Aralık 2020 tarihi itibarıyla hasta kabulüne başladı.