NAC C 1200 ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. NAC C 1200 ne için kullanılır?
  2. Muconex Fort 1200 ne için kullanılır?
  3. Iburamin Cold ne için?
  4. Muconex ilacı ne işe yarar?
  5. Mucovit C 600 200 aç mı tok mu?
  6. Mucovit C neye iyi gelir?
  7. Asetilsistein nasıl kullanılır?

NAC C 1200 ne için kullanılır?

Parasetamol (ateş düşürücü – ağrı kesici) zehirlenmelerinde kullanılan NAC, aynı zamanda mukus parçalayıcı ve balgam söktürücü olarak da kullanılmaktadır.

Muconex Fort 1200 ne için kullanılır?

MUCONEX FORT, yoğun kıvamlı balgamın atılması, azaltılması, ekspektorasyonun kolaylaştırılması gereken bronkopulmoner hastalıklarda endikedir. Ayrıca yüksek doz parasetamol alımına bağlı olarak ortaya çıkan karaciğer yetmezliğinin önlenmesinde kullanılır.

Iburamin Cold ne için?

İBURAMİN COLD; soğuk algınlığı, grip, sinüzit ve diğer üst solunum yolu enfeksiyonları ile birlikte görülen ateş, burun akıntısı ve burun tıkanıklığı içeren belirtilerin giderilmesinde kullanılır.

Muconex ilacı ne işe yarar?

Solunum yollarında mukolitik (balgam kıvamını azaltarak atılımını kolaylaştırıcı) etki gösterir. MUCONEX, 10 ve 30 saşe içeren ambalajlarda sunulur ve her bir saşe 600 mg Asetilsistein içerir. doz parasetamol alımına bağlı olarak ortaya çıkan karaciğer yetmezliğinin önlenmesinde kullanılır.

Mucovit C 600 200 aç mı tok mu?

Efervesan tabletler çiğnenmemeli ve yutulmamalıdır. MUCOVİT-C'yi veya tok karnına alabilirsiniz. Bol sıvı alımı MUCOVİT-C 'nin mukolitik (balgam söktürücü) etkisini destekler.

Mucovit C neye iyi gelir?

MUCOVİT-C etkin madde olarak asetilsistein ve askorbik asit içerir. MUCOVİT-C yoğun kıvamlı balgamın atılması, azaltılması, yoğunluğunun düzenlenmesi ekspektorasyonun kolaylaştırılması gereken bronkopulmoner hastalıklarda, bronşiyal sekresyon bozukluklarının tedavisinde kullanılan mukolitik bir ilaçtır.

Asetilsistein nasıl kullanılır?

Asetilsistein, parasetamol doz aşımı tedavisinde ve kronik obstrüktif akciğer hastalığı ya da kistik fibrozis gibi vakalarda balgamı inceltmek için kullanılan bir ilaç. Damar içi, ağız veya buhar yoluyla alınabilmektedir.