Superbox sınırsız mı?

İçindekiler:

  1. Superbox sınırsız mı?
  2. Superbox internet nasıl bağlanır?
  3. Superbox kaç ay taahhütlü?
  4. Superbox Ethernet girişi var mı?
  5. Turkcell Süperbox taahhüt bitince ne olur?
  6. Superbox sifresi nedir?

Superbox sınırsız mı?

Superbox 15 Mbps internet paketi sınırsızdır. Superbox 15 Mbps internet paketi indirme üst hız limiti 15 Mbps'ye kadar, yükleme üst hız limiti 5 Mbps'ye kadardır.

Superbox internet nasıl bağlanır?

Superbox internet hizmetini çalıştırmak için sadece prize takmanız yeterli! Kullanmak istediğiniz lokasyonda fişini sadece prize takarak kablolu veya kablosuz internete bağlanabilirsiniz. Modeme takılmış olan Simkart sayesinde lokasyona en yakın Turkcell Baz İstasyonuna bağlanarak 4.5G hızında internet sağlar.

Superbox kaç ay taahhütlü?

Kampanyadan sadece yeni bir data hattı ile 24 ay taahhütlü olarak faydalanılır.

Superbox Ethernet girişi var mı?

Evet cihazın arkasında 2 adet LAN portu bulunuyor.

Turkcell Süperbox taahhüt bitince ne olur?

Paket Taahhüt Süresi sona erdikten sonra, aksi Turkcell'e bildirilmediği veya farklı bir SUPERBOX 4.5G İnternet paketi seçilmediği sürece, taahhüt süresinin sonuncu ayında kullanılan Superbox 4.5G internet paketinin ilgili taahhütsüz paketleri tanımlanır. ... Aylık paket kotası bittiğinde internet kullanımı durur.

Superbox sifresi nedir?

Akıllı telefonunuzun tarayıcısına 192.168.1.1 şeklinde olan Superonline yani Superbox Ip adresini yazın. Yeni açılan sayfada modem arayüzüne girebilmek için kullanıcı adına admin, şifre kısmına ise superonline yazın(modemin altında şifre yazıyorsa bu şifreyi kullanın)