Hızlı ve Öfkeli Supra kaça satıldı?

İçindekiler:

  1. Hızlı ve Öfkeli Supra kaça satıldı?
  2. Hızlı ve Öfkeli Supra Hangi film?
  3. Paul Walker Supra kaç beygir?
  4. Hızlı ve Öfkeli Supra kimin?
  5. Toyota Supra Türkiye'de neden yasak?
  6. Supra kaç tane üretildi?

Hızlı ve Öfkeli Supra kaça satıldı?

2005 yılında gerçekleştirilen bir açık artırmada yine Hızlı ve Öfkeli serisinde kullanılan bir Toyota Supra, 185 bin dolara alıcı bulmuştu. Ancak yeni Hızlı ve Öfkeli filminin oluşturduğu 'hype' ile birlikte Paul Walker'ın 'Candy Orange' rengindeki 1994 Supra modeli, tam 550 bin dolar karşılığında satıldı.

Hızlı ve Öfkeli Supra Hangi film?

Bu otomobillerin listesinde en başta gelenlerden birisi de şüphesiz ki 2001 yılındaki ilk filmde (The Fast and The Furious'ta) Paul Walker'ın kullandığı bol modifiyeli ve turuncu renkli Toyota Supra'dır.

Paul Walker Supra kaç beygir?

Aynı zamanda body kiti, büyük arka kanatları, alaşımları ve grafikleri de fark etmişsinizdir. 220 beygirlik turbosuz klasik altı ileri vitesli ne çok hızlı ne de çok öfkeli bir araç.

Hızlı ve Öfkeli Supra kimin?

Paul Walker'ın "Şeker Turuncusu" rengindeki 1994 Supra modeli, tam olarak 550 bin dolar karşılığında satıldı.

Toyota Supra Türkiye'de neden yasak?

Edinilen bilgilere göre Supra'nın Avrupa pazarından yasaklanmasının nedeni, bir süredir otomotiv üreticilerini zor sokan emisyon değeri. Toyota, 2021 model Supra'yı Avrupa'ya 340 beygir olarak gönderecek. ... Bunun nedeni ise Avrupa Birliği'nin özellikle de son dönemlerde önemsediği emisyon oranları.

Supra kaç tane üretildi?

Öne yerleştirilmiş altı silindirli motoru ve arkadan itişli yapısıyla yeni Supra efsane ilk neslinden izler taşıyor. 2019 yılı için üretilen 900 adet Supra tükendi, 2020 yılında ise Supra'ya sahip olmak isteyen 2 bin kişi şimdiden sıraya girdi…