Bim Avşar soda kaç ml?

İçindekiler:

  1. Bim Avşar soda kaç ml?
  2. Avşar maden suyu kimin?
  3. Avşar maden suyu helal mı?
  4. Avsar Karamix nedir?
  5. Bir şişe meyveli soda kaç kalori?
  6. Avşar soda nerenin malı?
  7. Karamix nedir?
  8. Avşar Karadut frenk üzümü ne kadar?
  9. Avşar soda şişesi kaç cm?

Bim Avşar soda kaç ml?

Avşar Soda Karadut&Frank Üzüm Aromalı 200 ml 6'lı

Avşar maden suyu kimin?

Tarih boyunca sağlık amacı ile kullanılmış olan Avşar Maden Suyu, 2015 yılında Demirci Hacı Ömer Oğulları Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Şuayp Demirel İth. İhr. Taah. ve Tic. tarafından fabrika yatırımı başlatılarak, yurt içinde ve yurt dışında yaşayan insanların faydasına sunulmuştur.

Avşar maden suyu helal mı?

Avşar Doğal Maden Suyu, CTR denetim ekibi tarafından yapılan denetimleri başarıyla geçerek Helal Sertifikası almaya hak kazanmıştır.

Avsar Karamix nedir?

Yağ oranı sıfır, şeker oranı düşük, mineraller açısından ise oldukça zengin bir içerikle üretilen Avşar Karamix Maden Suyu, turunçgillerden gelen özel lezzetiyle damağınızda tatlı bir his bırakıyor. Karamix Maden Suyu, tadını son derece sağlıklı bir formülle sunarken günün her saatinde rahatlıkla tüketilebiliyor.

Bir şişe meyveli soda kaç kalori?

Karpuz ve çilekli soda: 66 kalori. Vişneli soda: 64 kalori. Mandalinalı soda: 42 kalori. Kırmızı meyveli soda: 17 kalori.

Avşar soda nerenin malı?

Afyonkarahisar'da bulunan üretim tesisimizde saatte 50 bin şişe, sezonda günde 600 bin şişeden fazla dolum yapıyoruz. Avşar Maden suyu fabrikamızda 40 kişilik bir ekip çalışıyor.

Karamix nedir?

Karamix Maden Suyu, tadını son derece sağlıklı bir formülle sunarken günün her saatinde rahatlıkla tüketilebiliyor. ... Sade maden suyu dışında ürün portföyü 13 çeşit meyve aromalı maden suyundan oluşan Avşar'ın Karamix'i tekli, 6'lı ve 24'lü paketlerde temin edilebiliyor.

Avşar Karadut frenk üzümü ne kadar?

1 satıcıdan 50,70 TL'den başlayan fiyatlarla. İncele....
Avşar Karadut ve Frenk Üzümü Aromalı Gazoz ml
MarkaAvşar
ModelKaradut ve Frenk Üzümü Aromalı Gazoz ml

Avşar soda şişesi kaç cm?

29 mm uzunluğunda, geniş kısmı 22 mm, dar kısmı 18 mm çapındadır. 1 pakette 10 adet tıpa bulunur. Belirtilen fiyat 1 paket fiyatıdır. * Şişeler fiyata dahil değildir.