Ankara Cumhuriyet Başsavcısı kimdir?

İçindekiler:

  1. Ankara Cumhuriyet Başsavcısı kimdir?
  2. Ankara Başsavcısı nereye atandı?
  3. Cumhuriyet Başsavcısı kim 2021?
  4. Polatlı Başsavcısı kimdir?
  5. Cumhuriyet Başsavcısı ne demek?
  6. Musa Çataloğlu kimdir?
  7. Polatlı Cumhuriyet Başsavcısı kimdir?

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı kimdir?

20 Tarihli HSK Kararnamesi ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirilen Ahmet Akça evli ve iki çocuk babasıdır.

Ankara Başsavcısı nereye atandı?

Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz atandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı görevine ise Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça atandı.

Cumhuriyet Başsavcısı kim 2021?

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Bekir Şahin, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Başkanı Sayın Robert Spano'nun resmi davetine icabetle 10 Eylül 2021 tarihinde Strazburg'da Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi tarafından düzenlenen “Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin Yargı Semineri ve Mahkeme Açılış Töreni”ne Yargıtay ...

Polatlı Başsavcısı kimdir?

Düzenlenen veda yemeğine, İlçemiz Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer ve eşi Hanımefendi Aysel Tunçer, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve Eşi Şaduman Yıldızkaya, Polatlı Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çataloğlu, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, hakimler, savcılar ve avukatlar ile adliye çalışanları katıldı.

Cumhuriyet Başsavcısı ne demek?

Türk hukukuna göre adli yargı kolunda her ilde, ağır ceza mahkemesi bulunan ilçelerde ve bazı asliye ceza mahkemesi bulunan ilçelerde Cumhuriyet başsavcılığı vardır. Cumhuriyet başsavcısı cumhuriyet savcısının hiyerarşik amiridir. ... İdari yargı kolunda ise Danıştayda savcılar görevlidir.

Musa Çataloğlu kimdir?

Anayasa Mahkemesi Raportörlük görevini tamamladıktan sonra HSK Tetkik Hâkimi olarak görev yaparken HSK 1. Dairesinin 31.10.2019 tarihli ve 1242 sayılı Adlî Yargı Kararnamesi ile Polatlı Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı. Musa ÇATALOĞLU evli ve üç çocuk babasıdır.

Polatlı Cumhuriyet Başsavcısı kimdir?

Polatlı Cumhuriyet Savcısı Cihan Alabay ve Asliye Ceza Hâkimi Esra Akkaya, İlçemiz Kaymakamı Sayın Mahmut Nedim Tunçer'i Makamında ziyaret etti.