Psovate losyon ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Psovate losyon ne işe yarar?
  2. Dermovate merhem bebeklerde kullanılır mı?
  3. Psoderm saç losyonu nasıl kullanılır?
  4. Psovate damla nedir ne için kullanılır?
  5. Dermovate hangi hastalıkta kullanılır?
  6. Dermovate 0.05 merhem ne için kullanılır?

Psovate losyon ne işe yarar?

ENDİKASYON BİLGİSİ: PSOVATE Losyon, vücutta kızarıklığa, şişliğe ve iltihaba neden olan kimyasalların etkilerini azaltan bir ilaçtır. Sedef hastalığı ve zor tedavi edilen egzamalar gibi cilt rahatsızlıklarında iltihabın etkilerini azaltmak için kullanılır.

Dermovate merhem bebeklerde kullanılır mı?

Pediyatrik popülasyon: 1 yaşın altındaki çocuklarda kontrendikedir. Çocuklarda topikal kortikosteroidlere karşı daha fazla lokal ve sistemik yan etki gelişir ve genel olarak erişkinlere göre daha kısa süre ve daha az güçlü ilaçlarla tedavi gerekir.

Psoderm saç losyonu nasıl kullanılır?

Sabah akşam iyileşme meydana gelinceye kadar saç derisine az miktarda uygulayınız. Başkasına uyguluyor iseniz uygulama sonrasında ellerinizi yıkayınız veya uygulamayı eldiven ile yapınız. Daha sonra sağlanan düzelmenin sürdürülmesi için günde bir kez ya da daha seyrek olarak uygulanabilir.

Psovate damla nedir ne için kullanılır?

PSOVATE diskoid lupus eritematozus (genellikle yüzde görülen plaklar - bir çeşit deri hastalığı), liken planus ( deri, deri ekleri ve mukozaları etkileyen iyi huylu deri hastalığı ), sedef hastalığı, zor tedavi edilen egzamalar gibi cilt problemlerinde iltihabın etkilerini azaltmak için kullanılır.

Dermovate hangi hastalıkta kullanılır?

Dermovate Krem Ne İşe Yarar?
  • Sedef hastalığında (Pullu bir görünüme sahip kırmızı, kaşıntılı bir döküntü durumunda)
  • Ciltteki kırmızı lekelerin tedavisinde.
  • UV ışığına daha duyarlı olduğu bir otoimmün cilt hastalıklarında.
  • Mor renkli görünen kaşıntılı cilt lekelerinde.
  • Egzama hastalıklarında.

Dermovate 0.05 merhem ne için kullanılır?

Dermovate krem veya 0.05 merhem, doktor kontrolünde cildin iltihaplanmasını tedavi etmek için kullanılan ilaçlardan biridir. Genellikle cilt hastalıklarını tedavi etmek için doktor tarafından reçete edilir. Cilt problemlerinde cildin şişmesini, kızarıklığını ve kaşıntısını azalttığı bilinmektedir.