Boyun yastığı ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Boyun yastığı ne ise yarar?
  2. Oto boyun yastığı nasıl kullanılır?
  3. Visco boyun yastığı ne işe yarar?
  4. Seyahat Yastığı ne işe yarar?
  5. Ortopedik yastık nasıl kullanılır?
  6. Visco yastık saglikli mi?

Boyun yastığı ne ise yarar?

Ortopedik yastık, uyurken vücut pozisyonunu düzeltmek için tasarlanmış bir yastıktır. Sağlıklı bir uyku için tasarlanmıştır. Ayrıca, uyandığınız zaman baş, boyun ağrısı oluşmaması ve dinlenmiş bir şekilde uyanmanıza yardımcı olur. Normal yastıklar ile de baş ve boyun bölgesini destekleyebilirsiniz.

Oto boyun yastığı nasıl kullanılır?

Araç Boyun Yastığı Nasıl Kullanılır?
  1. Kullanım kılavuzu okunmalıdır.
  2. Araç koltuğunun baş tarafına bağlanır.
  3. Araç boyun yastığı el yardımıyla boyun kıvrımına uygun bir şekilde yerleştirilir.
  4. Yastık üzerinde yer alan emniyet kemeri bağlanır ve yolculuğa başlanabilir.

Visco boyun yastığı ne işe yarar?

Viscotex® ortopedik yastıklar, boynunuzun doğal kıvrımını destekler ve omurganızın doğal hizasında kalmasına yardımcı olur. Omurga sağlığında, boyun ağrısını önlemeye yönelik ipucu, “servikal omurganızı nötr hizada tutan” bir yastık seçmektir. Bu nedenle doktorlar visco ortopedik yastık önerirler.

Seyahat Yastığı ne işe yarar?

Yolculuk esnasında boynunuza destek vermeyi sağlayan bu yastıklar başınızın sağ veya sol tarafının aşağı düşmesini engeller ve bu sayede siz farkında olmadan uyurken boyun ağrılarının ortaya çıkmasını engeller.

Ortopedik yastık nasıl kullanılır?

Özellikle yatan kişi, bu tür anatomik yastıklarda yüksek olan kısmı kullanmalı, ve boyun kısmını yüksek yere oturtmalıdır. Yüksek bölüme yattığı zaman ortopedik yastıklar ısıya duyarlı yastıklar olduğu için ısıyla ve ağırlıkla beraber yavaş yavaş inerek boyundaki bütün boşlukları dolduruyor.

Visco yastık saglikli mi?

Gerçek visco ile üretilmiş olduklarından dolayı iç rahatlığıyla kullanılabilir ve hem horlama hem de boyun fıtığı ile bel fıtığı gibi rahatsızlıklara karşı önemli bir çözüm oluşturur. Anatomik ve ortopedik yapısı ile birlikte bu ürünler kas yapısı üzerinde ve iskelet yapısı üzerinde rahatlatıcı bir etki oluşturur.