Zoom üyeliği nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Zoom üyeliği nasıl yapılır?
  2. Zoom Meeting nasıl kayıt olunur?
  3. Zooma üye olmadan girilir mi?
  4. Zoom üye olmadan nasıl kullanılır?
  5. Zoom indirmeden toplantıya katılabilir mi?
  6. EBA zoom ücretli mi?
  7. Zoom toplantıları kaydediliyor mu?

Zoom üyeliği nasıl yapılır?

ZOOM'A NASIL KAYIT OLUNUR? https://zoom.us/signup adresine giriniz. Açılan sayfaya yer alan kutucuğa email adresinizi yazarak üye ol (Sign Up) butonunu tıklayınız. Email adresinize Zoom'dan gelen aktivasyon linkine tıklayın ve açılan sayfada istenen bilgileri girerek üyeliğinizi tamamlayınız.

Zoom Meeting nasıl kayıt olunur?

Bunun için Zoom web sitesini ziyaret edin. Burada yaş doğrulama işlemini tamamlayın ve devam butonuna tıklayın. Ardından hesap oluşturmak için kullanacağınız e-posta adresini yazın ve kaydol butonuna tıklayın.

Zooma üye olmadan girilir mi?

Zoom'da toplantılara katılmak için üye olmanıza gerek yok. Üye olmadan Zoom toplantılarına katılabilmeniz için 3 pratik yöntem, haberimizde... Zoom, son zamanların en çok kullanılan görüntülü konuşma uygulamalarından biri. Kullanıcılar isterlerse uygulama veya web sitesi üzerinden hesap oluşturabiliyorlar.

Zoom üye olmadan nasıl kullanılır?

Eğer bir hesabınız yoksa ve toplantıya katılmak istiyorsanız bunu gerçekleştirmenin birkaç yolu var:
  1. 1- Zoom linki ile toplantıya katılma. Katılacağınız toplantı için toplantı sahibi sizinle bir toplantı bağlantı linki paylaşacaktır. ...
  2. 2- Zoom ID ile toplantıya katılma. ...
  3. 3- Sesli konferans yapmak.

Zoom indirmeden toplantıya katılabilir mi?

Bir bilgisayarda veya mobil cihazda bir Zoom toplantısına katılmadan önce, Zoom uygulamasını Download Center 'dan indirebilirsiniz . Aksi takdirde, bir toplantı daveti linkine tıkladığınızda Zoom'u indirip yüklemeniz istenir. Ayrıca , Zoom'u tanımak için bir test toplantısına katılabilirsiniz.

EBA zoom ücretli mi?

Zoom'un normal kullanımı ücretsizdir. Ancak toplantı tipini değiştirecek başka uygulamalar açmak isterseniz ücret ödemeniz gerekebilir. Zoom uygulamasını ücretsiz indirdikten sonra internet olan her yerde kullanmak mümkündür.

Zoom toplantıları kaydediliyor mu?

Zoom servisinde toplantı girişi yapılan ekranda, eğer toplantı yöneticisi izin vermiş ise ” Record ” tuşu aktif olup, kayıt başlatılabilir. Toplantı bittiğinde kayıt dosyası daha önce tanımlanan adrese kaydedilir. Ücretli versiyonda bulut ortamına da kayıt yapılabilir.