Trip mi atıyorsun ne demek?

İçindekiler:

  1. Trip mi atıyorsun ne demek?
  2. Trio yapmak ne demek?
  3. Davranış terim anlamı nedir?
  4. Trip atmak argo mu?
  5. Trio Pilates nedir?

Trip mi atıyorsun ne demek?

Mesela sen birisiyle tartışıyorsun o da seninle konuşmak yerine çeşitli el ve yüz hareketleri yapıyor veya konuşsa bile imalı tavırlarda bulunuyor.Trip yapmak olarak da geçer.

Trio yapmak ne demek?

Trio üç ve üçlü demektir. 12. yüzyıldan beri kullanılan sözcük Latinceden Fransızcaya geçmiştir. Orkestralarda bir arada çalınan üç farklı enstrümanı tanımlamak için de ''trio'' sözcüğü kullanılır.

Davranış terim anlamı nedir?

Davranış ne anlama gelir? Davranış, psikolojik anlamda canlıların dış dünyaya karşı gösterdikleri her türlü bilişsel, duyuşsal ve psikomotor (bedensel-fiziksel) tepkilerin genel adıdır.

Trip atmak argo mu?

Trip atmak, bir söze ya da davranışa alınmak ve karşı tarafa mesafeli davranmak demektir. Trip atan kimse, ne kadar sinirlense de her şey normalmiş gibi davranmaya çalışır. Verdiği cevaplar ise genellikle kısa ve soğuk olur.

Trio Pilates nedir?

PİLATES DERSLERİDÜET/TRIO İki ve üç kişilik aletli pilates dersidir. Düet ve trio dersler, genellikle partnerle spor yapmayı tercih eden bireyler için uygundur. Fiziksel özellikler açısından uyum sağlayacak öğrencilerin derslerin işleyişi açısından uyumlu olması idealdir.