Molly Weasley kaç çocuğu var?

İçindekiler:

  1. Molly Weasley kaç çocuğu var?
  2. Weasley ailesi safkan mı?
  3. Molly Weasley öldü mü?
  4. Bill Weasley kiminle evli?
  5. Luna Lovegood safkan mı?
  6. Molly Weasley kimi öldürdü?
  7. Fred neden öldü?
  8. Luna Lovegood nasıl bir karakter?
  9. Harry Potter safkan mı melez mi?
  10. Cedric Diggory neden öldü?
  11. Bellatrix Lestrange kimleri öldürdü?

Molly Weasley kaç çocuğu var?

Ginny Weasley
AileMolly Weasley (annesi) Arthur Weasley (babası) Ron Weasley (ağabeyi) Fred Weasley (ağabeyi) George Weasley (ağabeyi) Percy Weasley (ağabeyi) Bill Weasley (ağabeyi) Charlie Weasley (ağabeyi)
Evlilik(ler)Harry Potter
ÇocuklarLily Luna Potter (kızı) James Sirius Potter (oğlu) Albus Severus Potter (oğlu)
15 satır daha

Weasley ailesi safkan mı?

Büyücüler muggle, safkan ya da melezdir. ... Kitapta bahsedilen safkan büyücü aileleri; Weasley ailesi,Black ailesi,Longbottom ailesi,Malfoy ailesi,Crouch ailesi. Kendi içlerinde yaptıkları evlilikler sayesinde safkan özelliklerini sürdürebilmişlerdir. Bu yüzden hepsi birbirleri ile bir şekilde akrabadırlar.

Molly Weasley öldü mü?

Weasley kardeşlerin annesi ve Arthur Weasley'nin eşi. Sabırlı bir ev kadını, mükemel bir aşçı ve tüm ev işlerini halletmede uzman bir eş....
Molly Weasley
Son görünüşÖlüm Yadigârları
YaratanJ. K. Rowling
CanlandıranJulie Walters
Bilgi
10 satır daha

Bill Weasley kiminle evli?

1996'nın Ağustos'nda Fleur'le evlenmişlerdir.

Luna Lovegood safkan mı?

LUNA LOVEGOOD bu grubun atı değil bir üst gruplarda bile başarılı olacak güçte bir safkan.

Molly Weasley kimi öldürdü?

Hogwarts Savaşı sırasında, Fred öldüğü zaman Molly yıkılır, onun göğsünün üzerine başını yaslar ve ağlar. 13. Hogwarts Savaşı sırasında, Bellatrix Leastrange'in yapmış olduğu bir lanet az kalsın Ginny'i öldürüyordu.

Fred neden öldü?

Hogwart Savaşı'nda kardeşi Percy'nin yanında savaşırken bir patlama sonucu hayatını kaybeden Fred, Rowling için en kötü ölümlerden biriydi. George yerine Fred'in ölmesinin nedeni ise Fred'in daha fazla göze çarpan bir karaktere sahip olmasıydı. Rowling onu öldürdüğü için çok üzgün olsa da, sonuçlar değişmiyor...

Luna Lovegood nasıl bir karakter?

Lakabı LakLak Lovegood'dur. Luna Lovegood'un patronusu yabani tavşandır. O da Dumbledore'un Ordusu'nun üyelerindendir. Luna Lovegood'un beline kadar uzanan, dağınık, sarı saçları, çok açık renk kaşları ve yüzüne şaşkın bir ifadenin kazınmasına neden olan fırlak gözleri vardır.

Harry Potter safkan mı melez mi?

Bir melez olan Harry Potter, bir safkan olan bir büyücünün ve Muggle doğumlu olan bir cadının oğludur.

Cedric Diggory neden öldü?

Cedric, Lord Voldemort'un Little Hangleton'da dirilişi sırasında Lord Voldemort ve Peter Pettigrew tarafından Avada Kedavra büyüsü ile öldürülür.

Bellatrix Lestrange kimleri öldürdü?

Bellatrix son kitapta Nymphadora'yı öldürmüştür; nedeni Nymphadora'nın babasının bir muggle olması ve Nymphadora'nın bir kurtadam olan Remus Lupin ile evlenmesi ve ailelerinin adına leke sürmesidir. En güçlü 9. büyücüdür. Lord Voldemort'un en sadık hizmetkarıdır.