Lapitak ayak Bakım Kremi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Lapitak ayak Bakım Kremi ne işe yarar?
  2. Lapitak topuk çatlak kremi ne ise yarar?
  3. Lapitak kimin?
  4. Ayak Bakım Kremi ne işe yarar?
  5. Lapitak ne ise yarar?
  6. Lapitak DM ne işe yarar?
  7. Lapitak ayak deodorantı nasıl kullanılır?
  8. Heel balm krem ne işe yarar?
  9. Lapitak ne işe yarıyor?
  10. Lapitak ayak Kokusu Önleyici Krem Nasıl Kullanılır?

Lapitak ayak Bakım Kremi ne işe yarar?

Lapitak krem, İçerdiği “Allantoin” sayesinde cildin yenilenmesini yardımcı olurken, ilk günden itibaren yumuşacık ve ipeksi görünümlü ayaklara sahip olmanızı sağlar. Cildin doğal nemini koruyarak kurumuş, hasar görmüş ayakları onarır.

Lapitak topuk çatlak kremi ne ise yarar?

- Lapitak Topuk Çatlak Kremi 60 ml, kuru ve çatlamış topukların yumuşayarak eski sağlığına kavuşmasına destek olmak amacıyla üretilmiş bir üründür. ... Lapitak tarafından üretilmiş olan ürün, yıpranmış topukların ilk günden nemlenmesini sağlayarak cildin yumuşamasına katkı sağlar.

Lapitak kimin?

Lapitak, 1995 yılında Tutku Dış Ticaret ve Kozmetik Ltd. Şti. bünyesinde üretilen bir ayak bakım kremi markasıdır.

Ayak Bakım Kremi ne işe yarar?

Bakım kremi, topuklarınızdaki çatlamalara karşı, pürüzsüz bir ayak için kullanılabilir. Kremin özellikle onarıcı bir etkiye sahip olması önemli bir noktadır. Ayak bakım kremlerinde sertleşmiş, yıpranmış ayakların bakımı sağlanır.

Lapitak ne ise yarar?

- Lapitak Ayak Bakım Kremi Ayakları uzun süre nemlendirmeye, topuktaki derinin çatlamasını önlemeye yardım eder. - Cilt üzerinde bulunan zararlı serbest radikallere karşı koruma sağlamaya, cildi canlandırmaya ve güçlendirmeye yardımcı olur.

Lapitak DM ne işe yarar?

Diyabet hastalarının deri bakımına özel olarak geliştirilmiş, yara iyileşmesine yardımcı, bariyer etkili ayak ve cilt bakım kremidir.

Lapitak ayak deodorantı nasıl kullanılır?

Kullanımı: Kuru ve temiz ayaklara 15 cm. uzaktan spreyi uygulayınız. Hijyen ve hoş bir koku için ayakkabı ve çoraplarda da kullanılabilir. Daha iyi bir etki için Lapitak Ayak Koku Önleyici Krem ile birlikte kullanılması tavsiye edilir.

Heel balm krem ne işe yarar?

Pürüzsüz ve yumuşacık ayaklar için Kuru ve çatlamış ayaklar için, zengin içerikli ayak bakım kremi. İçeriğinde bulunan esansiyel yağlar sayesinde cildin nem oranını dengeler ve ayakların uzun süre nemli kalmasına yardımcı olur. ... Ayaklara yumuşak ve pürüzsüz bir yapı kazandırır.

Lapitak ne işe yarıyor?

- Lapitak Ayak Bakım Kremi Ayakları uzun süre nemlendirmeye, topuktaki derinin çatlamasını önlemeye yardım eder. - Cilt üzerinde bulunan zararlı serbest radikallere karşı koruma sağlamaya, cildi canlandırmaya ve güçlendirmeye yardımcı olur.

Lapitak ayak Kokusu Önleyici Krem Nasıl Kullanılır?

Kuru ve temiz ayağa sabah ve akşam olmak üzere günde en az iki defa hafifçe masaj yaparak uygulanır.