Bilgisayar kursu ne öğretiyorlar?

İçindekiler:

  1. Bilgisayar kursu ne öğretiyorlar?
  2. Bilgisayar işletmenliği kursu ne öğretilir?
  3. Ismek bilgisayar kursu kayıtları ne zaman başlıyor?
  4. Ücretsiz bilgisayar sertifikası nasıl alınır?
  5. Ismek bilgisayar kursu ne kadar sürüyor?
  6. Bilgisayar işletmenliği kursu kaç ay sürer?
  7. Bilgisayar işletmenliği sertifikası ne kadar sürede alınır?

Bilgisayar kursu ne öğretiyorlar?

Bilgisayar İşletmenlik Eğitimi bilgisayarı günlük yaşamda kullanmak isteyen herkese uygun bir kurs programıdır. Microsoft Office kursu içerisinde Windows İşletim Sistemi Eğitimi, Microsoft Word Eğitimi, Microsoft Excel Eğitimi, Microsoft PowerPoint Eğitimi ve Internet Kullanım Eğitimi programlarını öğrenebilirsiniz.

Bilgisayar işletmenliği kursu ne öğretilir?

Bilgisayar İşletmenliği Sertifika kursuna katılarak, bilgisayar hakkında genel donanım bilgisini öğrenecek, bilgisayarı genel olarak kullanıp dokümanlar oluşturabilecek, Microsoft Word programı ile belgeler düzenleyip çalışabilecek, Microsoft Excel programı ile sayısal hesaplamalar yapabilecek, Microsoft PowerPoint ile ...

Ismek bilgisayar kursu kayıtları ne zaman başlıyor?

Yeni döneme adına 'Enstitü İstanbul' ibaresi eklenen İSMEK, artık sanat ve meslek kursları dışında yaygın bir eğitim kurumu olarak faaliyetlerine devam edecek. İSMEK KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR? İSMEK 2021-2022 kurs kayıtları bugün (24 Eylül Cuma) saat 10.00 itibari ile başlayacak.

Ücretsiz bilgisayar sertifikası nasıl alınır?

MEB onaylı bilgisayar sertifikası ücretsiz kurslardan alınabilir. Halk Eğitim Merkezleri, İŞKUR il müdürlükleri, MEB tarafından yetkilendirilmiş kurslar tarafından bu eğitim verilmektedir. Kurslarla ilgili gelişmeleri takip edip, başvuru süresinde başvurunuzu yapıp eğitime başlayabilirsiniz.

Ismek bilgisayar kursu ne kadar sürüyor?

2020 İSMEK Bilgisayar Kursu Ders Süreleri Ne Kadar? Kişilerin kurstan başarılı bir şekilde mezun olmaları için 160 saatlik eğitimi tamamlamış olmaları gerekiyor. Bu süre birinci seviyeden olan bilgisayar kursu içindir ve ikinci seviyeye geçmek için bu sürenin tamamlanması şarttır.

Bilgisayar işletmenliği kursu kaç ay sürer?

Milli Eğitim Bakanlığı uzaktan eğitimle bilgisayar işletmenliği sertifikası için gereken eğitimi 160 saat olarak planlamıştır. Kurs hakkındaki detaylı bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bilgisayar işletmenliği sertifikası ne kadar sürede alınır?

Sertifika Alabilmek İçin Kaç Saatlik Bir Ders Almak Gerekiyor? İşletmenlik sertifikasına sahip olabilmek için, 160 saat ders gördükten sonra, yazılı ve uygulamalı olmak üzere iki aşamalı bir sınava girmek gerekiyor. 160 saatlik dersi, gittiğiniz özel kurstan alıyorsunuz.