DJ Funky C Kimdir?

İçindekiler:

  1. DJ Funky C Kimdir?
  2. Dj Mic Check kimdir?
  3. Funky rap ne demek?
  4. Getto kimlere denir?

DJ Funky C Kimdir?

Amerika'da yaşadığı dönemde Dünya şampiyonu İtalyan müzisyen Mario Ballestra'dan özel müzik dersi alan ve bununla birlikte 9 yıl akordeon eşliğinde klasik müzik eğitimini tamamlayan Cem Nadiran (Dj Funky''C''), 1993 yılında Türkiye'de Power FM'in düzenlediği yarışmada, Türkiye DJ şampiyonu oldu. 3 yıl üst üste DMC ...

Dj Mic Check kimdir?

Yunus Özyavuz (d. 17 Ağustos 1978, Samsun), bilinen sahne adıyla Sagopa Kajmer (veya bilinen eski adlarıyla DJ Mic Check ve Silahsız Kuvvet), Türk rap müzisyeni, müzik yapımcısı ve DJ. Yunus Özyavuz, 17 Ağustos 1978'de Samsun'da doğdu. ... 1998'de Kuvvetmira adlı rap grubunu kurdu ve grupta Silahsız Kuvvet adıyla yer aldı.

Funky rap ne demek?

G-funk ya da Gangsta funk, 1990'lı yılların başında West Coast gangsta rap'ten doğan bir müzik türüdür. ... Önceleri funk örnekleri kullanan rap sanatçılarının (EPMD ya da The Bomb Squad gibi) aksine, G-funk şarkı başına daha az ve değiştirilmemiş örnekler kullanır.

Getto kimlere denir?

Bu sebeple dilimize Fransızcadan geçmiştir. Ghetto kelimesi dilimizde Getto olarak kullanılmaktadır. Ghetto kelimesi Avrupa ülkelerinde Yahudilerin gönüllü olarak veya zorla yetiştirildikleri ve her şekilde gereksinimlerini başka bir yere gitmeden karşılayabildikleri mahalle anlamına gelmektedir.