Psoderm krem ne icin kullanilir?

İçindekiler:

  1. Psoderm krem ne icin kullanilir?
  2. Psovate krem ne işe yarar?
  3. Psoderm saç losyonu ne işe yarar?
  4. Klobetazol propiyonat ne için kullanılır?
  5. Psoderm 05 merhem ne işe yarar?
  6. Klobate nedir ne işe yarar?
  7. Klobetazol ne işe yarar?
  8. Dermovate 0.05 krem ne işe yarar?
  9. PSORCUTAN krem nasıl kullanılır?

Psoderm krem ne icin kullanilir?

egzamalar, liken planus, diskoid lupus eritematozus ve daha az aktif steroidlere yeterli cevap vermeyen diğer durumların tedavisinde kullanılır. PSODERM merhem kuru, likenifiye ve pullanmanın görüldüğü lezyonlar için uygundur. Hastalıklı alana günde bir veya iki kez uygulanır.

Psovate krem ne işe yarar?

PSOVATE diskoid lupus eritematozus (genellikle yüzde görülen plaklar - bir çeşit deri hastalığı), liken planus ( deri, deri ekleri ve mukozaları etkileyen iyi huylu deri hastalığı ), sedef hastalığı, zor tedavi edilen egzamalar gibi cilt problemlerinde iltihabın etkilerini azaltmak için kullanılır.

Psoderm saç losyonu ne işe yarar?

PSODERM 25 ml'lik ambalaj formunda bulunmaktadır. PSODERM, sedef hastalığı (psöriasis) ve zor tedavi edilen dermatozlar (deri hastalıkları) gibi cilt problemlerinde iltihabın etkilerini azaltmak için kullanılır.

Klobetazol propiyonat ne için kullanılır?

Klobetazol; topikal olarak uygulanan, sentetik florlu bir kortikosteroiddir. Kortikosteroide cevap veren orta ve şiddetli dermatozların ve psöriyazisin neden olduğu enflamatuvar ve prüritik belirtilerin tedavisinde kullanılır. Klobetazol en güçlü topikal kortikosteroiddir ve sadece kısa süreli tedavide kullanılır.

Psoderm 05 merhem ne işe yarar?

PSODERM diskoid lupus eritematozus (genellikle yüzde görülen plaklar-bir çeşit deri hastalığı), liken planus (deri, deri ekleri ve mukozaları etkileyen iyi huylu deri hastalığı), sedef hastalığı (psöriasis) zor tedavi edilen dermatozlar (deri hastalıkları) gibi cilt problemlerinde iltihabın etkilerini azaltmak için ...

Klobate nedir ne işe yarar?

KLOBATE diskoid lupus eritematozus (genellikle yüzde görülen plaklar-bir çeşit deri hastalığı), liken planus (deri, deri ekleri ve mukozaları etkileyen iyi huylu deri hastalığı), sedef hastalığı zor tedavi edilen egzamalar gibi cilt problemlerinde iltihabın etkilerini azaltmak için kullanılır.

Klobetazol ne işe yarar?

Sedef kaplama, liken kaplama, deride genellikle yüzde görülen plaklar (diskoid lupus rengi), alerjik etkisi ve egzama gibi cilt etkisi iltihabın etkilerini için kullanılır.

Dermovate 0.05 krem ne işe yarar?

Dermovate krem veya 0.05 merhem, doktor kontrolünde cildin iltihaplanmasını tedavi etmek için kullanılan ilaçlardan biridir. Genellikle cilt hastalıklarını tedavi etmek için doktor tarafından reçete edilir. Cilt problemlerinde cildin şişmesini, kızarıklığını ve kaşıntısını azalttığı bilinmektedir.

PSORCUTAN krem nasıl kullanılır?

PSORCUTAN'ı sedef hastalığınızın bulunduğu bölgeye uygulayınız. Uygulama için PSORCUTAN'ı parmağınızın ucuna veya sedef hastalığının bulunduğu bölge üzerine sıkınız. Kalınca bir tabaka halindeki PSORCUTAN'ı tüm etkilenen bölgeyi içine alacak şekilde nazikçe ovalayarak yediriniz.