Nurullah Genç Ne profesörü?

İçindekiler:

  1. Nurullah Genç Ne profesörü?
  2. Nurullah Genç nerede Akademisyen?
  3. Nurullah Genç nerede doğdu?
  4. Nurullah Genç Kaç Yaşında?
  5. Nurullah Genç ne mezunu?
  6. Nurullah Genç Hangi üniversite?
  7. Nurullah Genç Hangi topluluk?
  8. Nurullah Genç aslen nereli?
  9. Prof Dr Nurullah Genç nereli?
  10. Nurullah Genç kimdir eserleri?
  11. Nurullah Genç Hangi şiir anlayışı?
  12. Hüznün Lalesidir dünya kimin şiiri?

Nurullah Genç Ne profesörü?

Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. 1984 yılında aynı fakülteye araştırma görevlisi olarak girdi. Akademik hayatına Para ve Banka dersi vererek başladı. Yönetim ve Organizasyon alanında çalışan Genç, 1990'da doktor, 1995'te doçent, 2001 yılında profesör oldu.

Nurullah Genç nerede Akademisyen?

1994-2013 yılları arasında kamu ve özel sektör kuruluşlarına danışmanlık hizmetlerinde bulunan Genç, aynı zamanda İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi'nde Öğretim Üyesidir. Aynı okulda Liderlik Analizi, İşletme Yönetimi, Yönetim ve Organizasyon, Uluslararası İşletmecilik derslerini vermektedir.

Nurullah Genç nerede doğdu?

Horasan, Türkiye Nurullah Genç/Doğum yeri

Nurullah Genç Kaç Yaşında?

61 yaşında () Nurullah Genç/Yaş

Nurullah Genç ne mezunu?

Yazar, Şair Şair ve yazar. , Dikili / Horasan /Erzurum doğumlu. Aşağıtahir Hoca İlkokulu (1971), Horasan Ortaokulu (1975), Erzurum İmam-Hatip Lisesi (1979), Atatürk Üniversitesi İktisadî ve İdarî Bilimler Fakültesi (1983) mezunu. Ertesi yıl aynı fakülteye asistan olarak girdi.

Nurullah Genç Hangi üniversite?

Atatürk Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi1983 Atatürk ÜniversitesiErzurum Anadolu Imam Hatip Lisesi Nurullah Genç/Eğitim

Nurullah Genç Hangi topluluk?

Nurullah Genç
Doğum Horasan, Erzurum, Türkiye
MeslekŞair
MilliyetTürk
VatandaşlıkTürkiye
1 satır daha

Nurullah Genç aslen nereli?

Nurullah Genç, (d. , Horasan, Erzurum) Türk şair, iktisatçı. 1983 Yılında Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi işletme bölümünü bitirdi. Aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı.

Prof Dr Nurullah Genç nereli?

Nurullah Genç, (d. , Horasan, Erzurum) Türk şair, iktisatçı. 1983 Yılında Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi işletme bölümünü bitirdi. Aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı.

Nurullah Genç kimdir eserleri?

Nurullah Genç, (Doğum: , Horasan, Erzurum) Şair, iktisatçı Akademisyen. Şiirlerinde klasik edebiyatımızın (Divan edebiyatı) temalarına yer verdi. ... 1990 yılında “Yağmur” isimli şiiri ile TDV Na'atı Şerif Büyük Ödülü'ne lâyık görüldü.

Nurullah Genç Hangi şiir anlayışı?

Şiirlerinde klasik edebiyatımızın (Divan edebiyatı) temalarına yer verdi. Şiirlerinde ölçü ve kafiye gibi ahenk öğelerini önemsedi. İslami temaları başarıyla işledi.

Hüznün Lalesidir dünya kimin şiiri?

Hüznün Lalesidir Dünya / İnler Pervane Dönerek Şiiri - Nurullah Genç