Meditopia ucretli mi?

İçindekiler:

  1. Meditopia ucretli mi?
  2. Meditopia Premium ne?
  3. Meditopia Premium kaç TL?
  4. Meditopia aylık üyelik nasıl yapılır?
  5. Meditopia hesabı nasıl kapatılır?
  6. Meditopia üyelik nasıl iptal edilir?
  7. Meditasyon rahatlatır mı?

Meditopia ucretli mi?

Meditopia, 30 kişiden az çalışana sahip olan girişimler için 1 aylık Premium üyeliği ücretsiz sunacak. Meditopia tarafından paylaşılan bilgilere göre 30 kişiden az çalışana sahip olan girişimler için uygulamanın 1 aylık Premium üyeliği ücretsiz olarak sunulacak.

Meditopia Premium ne?

Öne Çıkan Özellikler: 1000'den fazla rehberli meditasyon Her gün yeni bir konu içeriğine sahip günlük meditasyonlar Günün İlham Veren Sözleri İlerlemenizi kaydetmek için kişisel not alma imkânı Farkındalık (mindfulness) durumunuzu görmek için Mindful Meter Kendinizi zorlamak için arkadaşlarınızla uygulama içi küçük ...

Meditopia Premium kaç TL?

İlk 7 gün ücretsiz Premium sonrasında yıllık ödeme ile ₺199,99 olarak devam eder. Dilediğiniz zaman meditopia.com üzerinden aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.

Meditopia aylık üyelik nasıl yapılır?

Meditopia”nın güncel içeriklerine ihtiyacın olduğu her zaman telefonundan, tabletinden, bilgisayarından hatta akıllı saatinden ulaşabilirsin. Satın aldığın kodu uygulama marketi üzerinden Meditopia'yı indirerek veya https://meditopia.com/tr/profile üzerinden üyeliğini oluşturarak aktive edeblirsin.

Meditopia hesabı nasıl kapatılır?

Web sitesi üzerinden gerçekleştirilen üyeliklerin iptali için merhaba@meditopia.com üzerinden Üye Mutluluğu ekibine ulaşabilirsin.

Meditopia üyelik nasıl iptal edilir?

İnternet sitesi üyeliklerinin iptali Meditopia Üye Mutluluğu ekibi tarafından yapılır. merhaba@meditopia.com adresine e-posta atarsan ekibimiz sana hızlı bir şekilde yardımcı olacaktır.

Meditasyon rahatlatır mı?

Meditasyon özellikle, bedeninizi rahatlattığı ve tansiyonu düşürmeye yardımcı olduğu için çok daha derin ve mışıl mışıl bir uyku uyumanıza destek oluyor. Böylece tam uykuya yatmadan önce zihninize hücum eden binlerce düşünceye karşı kontrol geliştirebiliyor ve huzurlu hissedebiliyorsunuz.