Doğalgaz nerede var?

İçindekiler:

  1. Doğalgaz nerede var?
  2. Aksa Genel Müdürü kim?
  3. Mersin Doğalgaz nerelerde var?
  4. Serdar Nişli kimdir?
  5. Igdaş özel mi devlet mi?
  6. Mersinde doğal gaz var mı?

Doğalgaz nerede var?

Bugün Türkiye'nin doğalgaz çıkarılan iki bölgesi bulunmaktadır. Bunlar Kırklareli Kurumlar ve Mardin Çamurlu bölgeleridir. Ancak doğalgazın işlendiği birçok tesis de bulunmaktadır. Örneğin İstanbul'da yer alan Ambarlı bölgesinde doğalgaz işlenerek elektrik enerjisi üretilmektedir.

Aksa Genel Müdürü kim?

Aksa Enerji Üretim A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Serdar Nişli'nin Aksa Enerji Genel Müdürlük görevini devretmesi üzerine Cüneyt Uygun Aksa Enerji Genel Müdürü oldu...

Mersin Doğalgaz nerelerde var?

Bu sene Toroslar ilçesi Toroslar, Tozkoparan mahalleleri ile Mezitli ilçesi Çankaya ve Çamlıca mahallelerine doğal gaz ulaştırdık; 2020 yılı hedeflerimiz arasında ise Toroslar ilçesi Çukurova, Buluklu Mahalleleri, Akdeniz ilçesi Gündoğdu Mahallesi, Tarsus ilçesi Gazipaşa ve Bağlar mahalleleri bulunuyor”.

Serdar Nişli kimdir?

Serdar NİŞLİ - Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Nişli, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Makine Mühendisliği Bölümü'nden lisans ve yüksek lisans dereceleri alarak mezun olmuştur. ... Aksa Enerji'de Genel Müdür olarak görev yapmış olan Nişli, görevine Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak devam etmektedir.

Igdaş özel mi devlet mi?

İstanbul Gaz ve Doğalgaz Dağıtım A.Ş, kısaca İGDAŞ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İETT ve bazı iştiraklerin katılımıyla 25 Aralık 1986 tarihinde, İstanbul'un doğalgaz alt yapısını, dağıtımını ve işletimini sağlamak amacı ile kurulmuş bir şirkettir.

Mersinde doğal gaz var mı?

Çevresindeki pek çok ile nazaran doğalgaz ile geç tanışan Mersin'de, 113 bin aboneye ulaşıldı. Mersin'in doğal gaz konforunu yaşadığını söyleyen Aksa Çukurova Doğalgaz Mersin Bölge Müdürü Serhat Kasapoğlu, 5 ilçede, 113 bin aboneye doğal gaz dağıtım hizmeti verdiklerini açıkladı.