Alcalan burç ne?

İçindekiler:

  1. Alcalan burç ne?
  2. Ay burcu ve alçalan burç aynı şey mi?
  3. AS ne demek astroloji?
  4. Alçalan ne anlama geliyor?
  5. Başucu burcu neyi ifade eder?

Alcalan burç ne?

Alçalan burç; evlilikleri, ikili ilişkileri, çatışmaları ifade eder. Kendimizde olmayan ya da olmadığını düşündüğümüz ve içimizde gizli olan özellikleri başkalarında aramamızın sebebi de alçalan burçtur. ... Alçalan burç, eşinizle ya da sevgilinizle uyumunuzun yanı sıra birlikteliğinizin uyumunu da ortaya koyar.

Ay burcu ve alçalan burç aynı şey mi?

Astrolojide pek çok farklı kavram vardır. Bunlardan biri de alçalan burçtur. Güneş burcunuza, Ay burcunuza, yükselen burcunuza alışkınsınız ama bir de alçalan burç kavramı var. Alçalan burç; evlilikleri, ikili ilişkileri, çatışmaları ifade eder.

AS ne demek astroloji?

Ufuk çizgisinin doğu ucu Yükselen (ASC) ve batı ucu Alçalan (DC) olarak tanımlanırken, Güney Yarımküre'nin tam ortasında bulunan meridyen çizgisinin ucu Başucu (MC) ve Kuzey Yarımküre'nin tam ortasında bulunan meridyen çizgisinin ucu ise Ayakucu (IC) olarak adlandırılır.

Alçalan ne anlama geliyor?

Kişinin hayatı boyunca iletişimde bulunduğu insanları, konuları, davranışlarının sonuçlarını, karşı taraftan aldığı tepkileri ifade eder. Ayrıca hukuki olarak bizi bağlayan ilişki biçimlerini de anlatır. Evlilik, iş ortaklığı, ticaret yaptığımız kişiler vb. de alçalan evin konuları arasına girer.

Başucu burcu neyi ifade eder?

Başucu, Kader Noktası (Medium Coeli-MC) – Ayakucu (Imum Coeli-IC) Yükselen-Alçalan'ın yatay ekseni yan yana olmayı, “ben” ile “öteki” arasında eşit ilişkiler olduğunu gösterirken, MC-IC'nin dikey doğası, üst ve alt yani hiyerarşi ve otoriteyi temsil eder. Bu eksen boyunca bir güç farkı vardır.