Türknet fiber kaç TL?

İçindekiler:

  1. Türknet fiber kaç TL?
  2. TurkNet kac lira?
  3. Türknet fiber hangi illerde var?
  4. GigaFiber hangi illerde var?
  5. Türk Telekom hiper net nedir?
  6. Yapa altyapısı nerelerde var?

Türknet fiber kaç TL?

TurkNet Fiber Paketleri Nelerdir? TurkNet Özgür İletişim GigaFiber 1000 olarak isimlendirdiğimiz fiber internet hizmetimizi ayda 99.90 ₺ karşılığında size ulaştırıyoruz. 1000 mbps download ve upload hızı sunduğumuz bu hizmette fiber modeminiz de ücretsiz.

TurkNet kac lira?

1 Temmuz 2020'den itibaren geçerli olacak Turknet Özgür İletişim Paketi fiyatları: 100 Mbps'e kadar sabit telefon hizmetiyle birlikte : 88 TL (Eski fiyat 75, Mpbs'e kadar yalın internet: 85 TL.

Türknet fiber hangi illerde var?

Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Uşak.

GigaFiber hangi illerde var?

TurkNet GigaFiber şu an için İstanbul ve İzmir bölgelerinde bulunuyor.

Türk Telekom hiper net nedir?

HİPERNET, mahalle ya da sokağınıza kadar gelen fiber altyapı ile 100 Mbps'ye kadar hiper hızlı internet hizmetidir. HİPERNET'in farklı kullanım alışkanlıklarına uygun paketler bulunmaktadır.

Yapa altyapısı nerelerde var?

Aktif Altyapı (YAPA) nerelerde var? Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Uşak.