Ketoral fitil nedir?

İçindekiler:

  1. Ketoral fitil nedir?
  2. Gynomax XL fitil nedir?
  3. Fitil ne için kullanılır?
  4. Ketoral fitil nedir ne işe yarar?
  5. Vajinal fitil ne sıklıkla kullanılır?
  6. Fitil kaç günde bir kullanılır?

Ketoral fitil nedir?

Ketoral Vajinal Suppozituar, vajinadaki akut ve kronik mantar enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır.

Gynomax XL fitil nedir?

GYNOMAX®, vajinada (haznede) kaşıntı, yanma, anormal akıntı, şişme ve kızarma gibi belirtilerle seyreden vajina iltihabının (vajinit) tedavisinde kullanılır.

Fitil ne için kullanılır?

Vajinal fitil vajinada oluşan mantar hastalığının giderimi için kullanılan fitil tedavisidir. Fitil vajinal mantarın giderilmesi için en etkili yöntemdir. Bu yüzden de sıklıkla tercih edilir.

Ketoral fitil nedir ne işe yarar?

KETORAL, ani başlangıçlı ya da süreğen vulvovajinal kandidozun bölgesel tedavisinde kullanılmaktadır. kesiniz. Enfeksiyon kaynaklarını ortadan kaldırmak ve yeni bir enfeksiyonu önlemek için genel hijyen kurallarını uygulayınız. Eğer enfekte ise, eşinizin de tedavi edilmesi gerekir.

Vajinal fitil ne sıklıkla kullanılır?

Doktorunuz tarafından başka bir şekilde tavsiye edilmediği takdirde günde 1 kez gece yatmadan önce bir ovül 3 gün süreyle kullanılır. kullanılmaması tavsiye edilmektedir. XL sadece vajina içine (hazneye) uygulanmak suretiyle kullanılır. İlacı uygulamadan önce ellerinizi iyice yıkayıp kurulayınız.

Fitil kaç günde bir kullanılır?

Doktorlar, daha şiddetli veya karmaşık maya enfeksiyonları için 14 günlük bir fitil de reçete edebilir. Maya enfeksiyonu için vajinal fitil kullanan kadınlar, tüm ilaç bitmeden önce belirtiler kaybolsa bile önerilen süre boyunca kullanmalılar.