Pfanner meyve suyu doğal mı?

İçindekiler:

  1. Pfanner meyve suyu doğal mı?
  2. Pfanner meyve suyu nerede üretiliyor?
  3. Pfanner meyve suyu hangi marketlerde var?
  4. Exotic meyve suyu doğal mı?
  5. Pfanner hangi ülke?
  6. Juss Meyve Suyu kime ait?
  7. Exotic hangi firmanın?
  8. Naren meyve suyu kimin?
  9. JUSS ne malı?
  10. Bim JUCY meyve suyu kim üretiyor?
  11. Hangi meyve suyu iyidir?
  12. Afyon Sultandağında Hangi meyve suyu fabrikası var?
  13. Ersu fabrikası nerede?
  14. JUSS nerede üretiliyor?
  15. Tameğin sahibi kim?

Pfanner meyve suyu doğal mı?

Organik meyve suyu olması sayesinde de en sağlıklı seçimlerden biridir.Pfanner meyve suyu, 150 senedir mevcut olan Avusturya menşeili soğuk çay markasıdır. ... Yüzde yüz organik ve doğal meyve suyu olan Pfanner, ailelerin güvenle çocuklarına içirebilecekleri bir meyve suyu markası.

Pfanner meyve suyu nerede üretiliyor?

Bugün Pfanner, dünya çapında meyve suları sektörünün en büyük Fairtrade ortağıdır ve şirketlerle ilgili raporlara göre en geniş yelpazedeki adil ticaret ürünlerini sunmaktadır. Pfanner Avusturya, Almanya, İtalya ve Ukrayna'daki fabrikaları işletmektedir. Enns (Yukarı Avusturya) şehrinde en büyük üretim sitesi vardır.

Pfanner meyve suyu hangi marketlerde var?

Firma, İstanbulda sıcak satış sistemi ile piyasaya çıktı ve kısa sürede ürün satış noktalarına ulaşarak, tüketicinin beğenisini kazandı. Meyve suyu bu süre içinde, Migros, Tansaş, Macrocenter, Real, Metro ve Carrefour gibi zincirlere girdi.

Exotic meyve suyu doğal mı?

"Bir Şişe İyilik" sloganı ile meyve suyu deneyiminizi baştan yaratan Exotic, taptaze, doğal içerikleri ile Tazedirekt'te.

Pfanner hangi ülke?

Avusturya merkezli Pfanner Alman buzlu çay pazarında lider durumdadır. Pfanner Avusturya, Almanya, İtalya ve Ukrayna'daki fabrikalarda üretim yapmaktadır.

Juss Meyve Suyu kime ait?

İçeçek sektörünün güçlü temsilcilerinden Oğuz Gıda A.Ş., Aslanoba Şirketler Grubu'na ait Juss Meyve Suyu markasını tüm üretim makineleri ile birlikte satın aldı. 1997'den beri faaliyet gösteren Oğuz Gıda, Adana, Sakarya ve Bolu'daki üç ayrı fabrikanın yanı sıra yeni yatırımlarıyla da istikrarlı büyümesini sürdürüyor.

Exotic hangi firmanın?

Türkiye'nin ilk ve tek taze sıkılmış meyve suyu üreticisi Exotic, Londra merkezli yatırım fonu Ashmore Group'a satıldı.

Naren meyve suyu kimin?

Naren, 2014 yılında kurulan Akman Tarımsal Ürünler Gıda San. Tic. A.Ş. bünyesinde üretilen meyve suyu markasıdır.

JUSS ne malı?

Juss, 1997 yılında kurulan Oğuz Gıda A.Ş. bünyesindeki meyve suyu markasıdır. Oğuz Gıda A.Ş. 2016 yılında Juss meyve suyu markasını tüm üretim makineleri ile birlikte satın aldı.

Bim JUCY meyve suyu kim üretiyor?

Jucy markalı meyve suları Bim Birleşik Mağazalar AŞ. tarafından özel etiket üretimi yapan Tamek, Meysu gibi içecek firmalarında üretiliyor. Şeftali Nektarı, Elma Suyu, Vişne Suyu, Kayısı Nektarı, Karışık Meyve Nektarı, Ramazan Şerbeti gibi çeşitleri bulunmaktadır.

Hangi meyve suyu iyidir?

Kandaki asitleşmeyi de temizleyen vişne suyu mide ve karaciğerin düzenli olarak çalışmasını da sağlar. Elma Suyu: Elma bağışıklık sistemini güçlendirici özelliği olan B3 ve E vitamini ve potasyum içeriyor. Kan şekerini kontrol altında tutan elma suyu baş ağrısına da iyi geliyor.

Afyon Sultandağında Hangi meyve suyu fabrikası var?

1987'da Amerikalılarla Antalya'da Golden Meyve Suyunu, 1992'de Afyon Sultandağı'nda Morello Meyve Sularını, 1994' te Niğde'de Aksu meyve sularını kurduk. Beş tane meyve suyu bir de su fabrikamız (İvris Su) var. Fabrikalarımız yöresel.

Ersu fabrikası nerede?

Ereğli'de bulunan Ersu tesisleri, Türkiye'de bütün meyve suyu ve konsantresi çeşitlerini üretebilen tek tesis olup, yılda 200 bin ton meyve işlemekte ve üretilen ürünün %80'lik kısmı ihraç edilmektedir. Ersu 1998 yılı başında Niğde'de AKSU Tesislerini işletmeye açmıştır.

JUSS nerede üretiliyor?

Adana tesislerindeki fabrikada, kendi meyvelerini işleyerek, karton kutuda yüzde 100 meyve suyu, meyve nektarı ve meyveli içecek üretimi yapıyor. Firma, ayrıca gazlı içecek, limonata, Ice-Tea, süt, enerji içeceği üretiyor.

Tameğin sahibi kim?

Tamek Holding, İstanbul merkezli holding kuruluşu. İsmini Türk Alman Meyve Ekstreleri Kumpanyasının baş harflerinden almaktadır. 1955 yılında Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bağlı Demirtaş beldesinde kurulmuştur. Mehmet Sipahioğlu ve Alman bir ortak ile şirket kurulmuş ancak bir yıl sonra Alman ortağı ayrılmıştır.