Medikal yastık ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Medikal yastık ne işe yarar?
  2. Visco Ortopedik yastık sağlıklı mı?
  3. Ortopedik yastık ne demek?
  4. Çok amaçlı Visco yastık ne ise yarar?

Medikal yastık ne işe yarar?

Viscotex® ortopedik yastıklar, boynunuzun doğal kıvrımını destekler ve omurganızın doğal hizasında kalmasına yardımcı olur. Omurga sağlığında, boyun ağrısını önlemeye yönelik ipucu, “servikal omurganızı nötr hizada tutan” bir yastık seçmektir. Bu nedenle doktorlar visco ortopedik yastık önerirler.

Visco Ortopedik yastık sağlıklı mı?

Gerçek visco ile üretilmiş olduklarından dolayı iç rahatlığıyla kullanılabilir ve hem horlama hem de boyun fıtığı ile bel fıtığı gibi rahatsızlıklara karşı önemli bir çözüm oluşturur. Anatomik ve ortopedik yapısı ile birlikte bu ürünler kas yapısı üzerinde ve iskelet yapısı üzerinde rahatlatıcı bir etki oluşturur.

Ortopedik yastık ne demek?

Ortopedik yastık, genel tanımıyla vücut ağırlığı yönünde şekil alabilen ve normal zamanda düz bir yastık görünümüne kavuşan yastıktır. Ortopedik yastığı diğer yastıklardan ayıran en temel özellik kişinin vücuduna göre şekil alabilmesidir.

Çok amaçlı Visco yastık ne ise yarar?

Medica From Visko Yastık, şekil alabilen dokusu sayesinde boyun bölgenizi koruyor. Boşluk bırakmadan tüm boyun bölgesini saran ergonomik tasarımı, uyku anında yaşadığınız eklem ağrılarının ortadan kalkmasına destek oluyor. ...