Ahlatçı holding kimin?

İçindekiler:

  1. Ahlatçı holding kimin?
  2. Ateş Ahlatçı kaç yaşında?
  3. Çorumlu iş adamı kim?
  4. Ateş Ahlatcı kaç yaşında?
  5. Çorum AHL çekiliş 2021 ne zaman?
  6. Ahlatçı Holding ne iş yapar?
  7. Ateş Ahlatcı kimdir?

Ahlatçı holding kimin?

Çorum'un en başarılı işadamları arasında gösterilen Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Çorum'da ilk AVM inşaatında da görev aldı. Türkiyenin 3 altın rafinerisinden birinin sahibi olan Ahmet Ahlatcı, değerli metalleri işleyip, yurt dışına ihraç ederek ülke ekonomisine katkı sağladı.

Ateş Ahlatçı kaç yaşında?

Ateş Ahlatçı, 18 Temmuz 1997 yılında Ankara Çankaya'da dünyaya geldi. İlk öğretim ve lise eğitiminin Çorum'da tamamladıktan sonra Bahceşehir Üniversitesini kazanmıştır.

Çorumlu iş adamı kim?

Çorumlu iş adamı Ahmet AHLATÇI, Valimiz Dr. Osman VAROL'u makamında ziyaret etti. Ziyarette ayrıca, Merzifon Kaymakamı Gürkan DEMİRKALE ve Merzifon OSB Müdürü Hasbi ALTUNTAŞ yer aldı.

Ateş Ahlatcı kaç yaşında?

Ateş Ahlatçı, 18 Temmuz 1997 yılında Ankara Çankaya'da dünyaya geldi.

Çorum AHL çekiliş 2021 ne zaman?

Ahl Park AVM' den tam 245 Bin TL hediye! Çorum'un ilk alışveriş merkezi olan AHL Park, kazandıran kampanyalarına devam ediyor. 1 Nisan tarihinde başlayan ve 31 Temmuz 2021 tarihine kadar katılıma açık olacak yeni kampanyası ile ziyaretçilerine tam 245 bin TL dağıtacak.

Ahlatçı Holding ne iş yapar?

Ahlatcı Holding, gayrimenkul sektöründe alışveriş merkezi yapımı ve işletimi alanına yoğunlaşmıştır. Çorum'un ilk alışveriş merkezi AHL Park Çorum projesini büyük bir başarıyla hayata geçiren Holding, Konya ve Elazığ'daki çalışmalarına devam ediyor. Halihazırda Çorum'un tek AVM'si olup hizmetlerine devam etmektedir.

Ateş Ahlatcı kimdir?

Ateş Ahlatçı, 18 Temmuz 1997 yılında Ankara Çankaya'da dünyaya geldi. İlk öğretim ve lise eğitiminin Çorum'da tamamladıktan sonra Bahceşehir Üniversitesini kazanmıştır. ... etmekte olan Ateş Ahlatcı 2017 yazında USA gitmiş ve Washington da Mentore Collegge'de 3 aylık dil eğitimini tamamlamıştır .