Shiffa Home Omega 3 ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Shiffa Home Omega 3 ne işe yarar?
  2. Shiffa Home Omega 3 6 9 ne ise yarar?
  3. Omega 3 hapının faydaları nelerdir?
  4. Shiffa Home Omega 3 6 9 nasıl kullanılır?
  5. Balık yağı hapları zararlı mı?

Shiffa Home Omega 3 ne işe yarar?

EPA ve Dha kalp ve damar sağlığının korunmasına yardımcı olur. Shiffa Home Omega-3 softjel trigliserit formunda üretilmiştir. Ayrıca ağır metallerden arındırılmış ve ar-ge merkezinde özenle hazırlanmıştır. Dha normal beyin fonksiyonlarının korunmasına katkıda bulunmaktadır.

Shiffa Home Omega 3 6 9 ne ise yarar?

Özellikle kalp ve damar sağlığının korunmasına yardımcı olur. Omega-6, çoklu doymamış yağ asitlerindendir. Omega-6 yağ asitlerini vücut kendiliğinden üretemediği için mutlaka dışarıdan takviye olarak alınması önerilmektedir. Bu yağ asitlerinin katkısız ve güvenilir bir markadan satın alınması da oldukça önemlidir.

Omega 3 hapının faydaları nelerdir?

Kansere karşı koruyucu: Omega-3'ün kalp sağlığının yanı sıra kansere karşı koruma sağladığı, kan şekerinin düzenlenmesine yardımcı olduğu, bağışıklık sistemini güçlendirdiği ve beyin, retina, sperm, cilt hücrelerini güçlendirdiği de belirtiliyor.

Shiffa Home Omega 3 6 9 nasıl kullanılır?

Yetişkinler için günde 1 defa 2 softjel, tercihen yemeklerle beraber alınabilir. EPA ve DHA için önerilen günlük tüketim miktarı en az 250 mg olmalıdır ve tüketimin günde 3 gramı aşmaması gerekir. Kanın pıhtılaşmasını önleyici ilaç kullananların doktora başvurmaları önerilir. Isı, ışık ve nemden koruyunuz.

Balık yağı hapları zararlı mı?

Yine aşırı tüketim, balık yağının vücuda zarar vermesine neden olur. Balık yağının normal kullanımında, gösterdiği yaygın yan etkiler şu şekildedir. - Göğüs rahatsızlıklarına veya kaburga ağrılarının artmasına neden olabilir. - Sırt bölgesinde yaygın ağrılar görülebilir.