Anlatmaya gerek yok hangi şelale?

İçindekiler:

  1. Anlatmaya gerek yok hangi şelale?
  2. Anlatmaya gerek yok nereli?
  3. Anlatmaya gerek yok Turkcell reklamından kaç para aldı?
  4. Turkcell şelale reklamı nerede çekildi?
  5. Turkcell reklam sesi kim?
  6. Turkcell bağlan hayata şarkısını kim söylüyor?
  7. Vakıfbank reklamında türkü söyleyen adam kim?
  8. VakıfBank 67 yıl reklamı nerede çekildi?
  9. VakıfBank reklamı Sen benimsin ben seninim kim söylüyor?
  10. VakıfBank reklamında oynayan kim?
  11. Yeni VakıfBank reklamında oynayan kim?

Anlatmaya gerek yok hangi şelale?

Elazığ'ın Palu ilçesi Bozçanak köyünde yaşayan 50 yaşındaki İsa Sezeroğlu, Deregozer Şelalesi önünde çektiği videoda sözlediği "Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz" sözleriyle tanınmıştı.

Anlatmaya gerek yok nereli?

Elazığ'ın Palu İlçesinin Bozçanak köyünde yaşayan 50 yaşındaki İsa Sezeroğlu 4 yıl önce çektiği Deregozer şelalesini yeğeni Selahattin Sezeroğlu'nun sosyal medyada paylaşması ile biranda Türkiye'de herkes kendisini tanıdı.

Anlatmaya gerek yok Turkcell reklamından kaç para aldı?

İlk videosundan 6 bin lira kazandığını ifade eden İsa Sezeroğlu, "Gittiğim yerlerde, 'Vak vak amca geldi' diyorlar. İkincisini de çektik. Yeğenim Fırat Meydanoğlu menejerliğimi yapıyor" diye konuştu.

Turkcell şelale reklamı nerede çekildi?

Elazığ Palu'daki şelale önünde çektiği amatör videoyla internette fenomen olan 50 yaşındaki İsa Sezeroğlu, SABAH'a konuştu. 'Evet sayın seyirciler, görüyorsunuz, anlatmaya gerek yok. Şırıl şırıl, mükemmel' sözleriyle bir GSM şirketinin reklamında bile boy gösteren Sezeroğlu'nun çektiği video 10 milyondan fazla izlendi.

Turkcell reklam sesi kim?

Turkcell'in yeni reklam yüzleri Melis Sezen ve Barış Arduç oldu.

Turkcell bağlan hayata şarkısını kim söylüyor?

Nil Karaibrahimgil - Turkcell'le Bağlan Hayata - YouTube.

Vakıfbank reklamında türkü söyleyen adam kim?

Neşet Ertaş'ın "Kalpten Kalbe Bir Yol" türküsünü seslendiren sanatçının kim olduğu reklamı izleyenler tarafından merak ediliyor. Vakıfbank reklamında türküyü söyleyen kişi Ender Balkır'dır. Balkır aslen Tunceli'nin Mazgirt ilçesindendir.

VakıfBank 67 yıl reklamı nerede çekildi?

Çekimleri İstanbul, Çanakkale, Kocaeli, Niğde, Ankara ve Konya'da gerçekleştirilen reklam için 60 kişilik bir ekip 11 günlük bir çekim sürecinde toplam 7.500 kilometre yol kat etti.

VakıfBank reklamı Sen benimsin ben seninim kim söylüyor?

Neşet Ertaş'ın “Sen Benimsin Ben Seninim” türküsünün yer verildiği filmde marka, “Bizim kalbimiz, heyecanımız, sevdamız, milletimizle birdir” mesajını paylaşarak, 67 yıldır VakıfBank'ı kendisiyle bir tutan ve Türkiye'nin en büyük iki bankasından biri olmasını sağlayan Türk milletine teşekkürlerini sunuyor.

VakıfBank reklamında oynayan kim?

Dijital çağın dinamiklerine ayak uydurmakla kalmayıp kurallarını da belirleyen VakıfBank, şubeye gitmeden müşteri olma uygulamasına özel reklam filmini yayınladı. Banka, yeni marka yüzü Tolga Sarıtaş'ın rol aldığı reklam kampanyasıyla "Dijital kolaylaştırır" sloganının altını çiziyor.

Yeni VakıfBank reklamında oynayan kim?

Kampanya aynı zamanda markanın yeni yüzü olan ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı ilk çalışma olma özelliği taşıyor. Dijital çağın dinamiklerine ayak uydurmakla kalmayıp kurallarını da belirleyen VakıfBank, şubeye gitmeden müşteri olma uygulamasına özel reklam filmini yayınladı.