Sorumluluk Sınavı girmek zorunlu mu?

İçindekiler:

  1. Sorumluluk Sınavı girmek zorunlu mu?
  2. Lise Sorumluluk sınavını kim hazırlıyor?
  3. Sorumluluk sınavında ek ders kesilir mi?
  4. Bölüm Şefi en fazla kaç saat ek ders alır?
  5. Şube müdürü kaç saat ek ders alır?
  6. Milli Eğitim Şube Müdürleri ek ders alır mı?

Sorumluluk Sınavı girmek zorunlu mu?

Sorumlu olarak bir üst sınıfa geçen öğrenciler bu derslerin sınavlarına girerek başarılı oldukları takdirde sorumluluklarını ortadan kaldırabilmektedir. Kısacası öğrencilerin derslerini geçebilmeleri için sorumluluk sınavları zorunludur.

Lise Sorumluluk sınavını kim hazırlıyor?

"Madde 58- (2) Sorumluluk sınavları, ders yılı içerisinde yapılan yazılı veya uygulamalı sınav esaslarına göre kasım ve nisan ayları içerisinde ilgili branş öğretmeni tarafından yapılır. Sınav tarihleri ve sınavı yapacak öğretmen/öğretmenler okul müdürlüğünce belirlenir.

Sorumluluk sınavında ek ders kesilir mi?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), sorumluluk sınavlarında görev alan öğretmenlere 5 saat ek ders ücreti ödeneceğini bildirdi. Bakanlık, sorumluluk sınavlarında görev alan öğretmenlere ücret ödenip ödenmeyeceğine ilişkin il milli eğitim müdürlüklerine yazı gönderdi.

Bölüm Şefi en fazla kaç saat ek ders alır?

Alan şefliğinden 10 saat. Hizmet ve planlamadan 2 saat olmak üzere toplam 26 saat ek ders alırlar.

Şube müdürü kaç saat ek ders alır?

Görevlendirme onayında 16. Madde yazarsa hangi kurum veya kadroya görevlendirilirseniz görevlendirilin 18 saat ek ders alırsınız.

Milli Eğitim Şube Müdürleri ek ders alır mı?

#1 Ynt: EKDERS 2- İlçe mem ve Şube müdürlerinde ek ders olayı yoktur. Net maaşları vardır. Birde yapılan sınavlardan(açık öğretim vb.) görevli ücreti alırlar.