SAR 9X nedir?

İçindekiler:

  1. SAR 9X nedir?
  2. SAR 9 x nerede üretiliyor?
  3. Sar 9 kaç gram?
  4. Tek hareketli silah ne demek?
  5. SAR 9 kim üretiyor?
  6. SAR 9 kimin?

SAR 9X nedir?

SAR 9X, 19 mermi kapasiteli şarjör, ekstra bir sisteme gerek duyulmaksızın monte edilebilir refleks nişangah ve fener ile hem profesyonel hem de kişisel kullanıma uygun bir tasarıma sahip. Ayrıca SAR 9X'in kapağında bulunan boşaltmalar, soğutmaya yardımcı olarak seri atışlarda performansı artırıyor.

SAR 9 x nerede üretiliyor?

Şirketin merkezi Düzce'nin Beyköy beldesinde yer almaktadır.

Sar 9 kaç gram?

Ağırlık 790 g (27.8 oz) İğne ve tetik emniyeti de bulunan SAR 9, güven duygusu ve konforu bir arada sunuyor.

Tek hareketli silah ne demek?

Tek Hareketli (Single Action, SA) Önden kurulmuş mekanizmanın ateşli silahın tetiğine uygulanan kuvvet sayesinde serbest bırakılmasıyla çalışan sistemdir. 1911 modelleri, Browning HP modeli horozlu ve tek hareketli sistemli tabancaların başlıca örnekleridir.

SAR 9 kim üretiyor?

Oylama sonucu, Savunma Sanayii Başkanlığı'nın başlattığı "Özgün Yerli Tabanca Projesi" kapsamında Sarsılmaz tarafından tamamı yerli ve milli olanaklarla üretilen SAR 9 serisinin versiyonu SAR 9X, birinciliği elde etti.

SAR 9 kimin?

SAR 9 - Sarsılmaz Silah. “Türkiye'nin Özgün Yerli Tabanca Projesi”nin açık ara birincisi SAR 9, en zorlu şartlarda hedefi bulmak için tasarlandı. Kullanım kolaylığı ve hafif yapısıyla benzerlerinden ayrılan SAR 9, üstün nitelikli polimer gövdeye sahip.