Kemerburgaz kent ormanı mangal yapılır mı?

İçindekiler:

  1. Kemerburgaz kent ormanı mangal yapılır mı?
  2. Kent Ormanında ne yapılır?
  3. Kemerburgaz kent ormanında piknik yapılır mı?
  4. Kent Ormanında neler var?
  5. Kurşunlu Şelalesi mangal yapılıyor mü?

Kemerburgaz kent ormanı mangal yapılır mı?

KEMERBURGAZ KENT ORMANINDA MANGAL YAPMAK YASAK Dünyanın en önemli su mimarisi eseri olan Mimar Sinan yapını Mağlova Kemeri de Kemerburgaz Kent Ormanı sınırlarında yer alıyor. Kemerburgaz Kent Ormanında açıldığı tarihi itibariyle mangal, ateş ve tüp yakmak yasak.

Kent Ormanında ne yapılır?

Kent ormanı içinde aileniz ve çocuklarınızla doyasıya vakit geçirebileceğiniz kır lokantaları, kır kahveleri, uçurtma atölyeleri, seyir kulesi, fauna tanıtım alanı, hayvan barınakları, bisiklet kioskları, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları bulunmaktadır.

Kemerburgaz kent ormanında piknik yapılır mı?

İstanbul ormanları ve piknik yerleri arasında en büyüğü olan Kemerburgaz Kent Ormanı, Alibeyköy Baraj Gölü'nün hemen kıyısında. Henüz yapım aşamasında olan kent ormanı, şu anki haliyle bile gayet tercih edilebilen bir piknik alanı. ... Alan geniş olduğundan, çok yakınınızda biri olmadan piknik yapabilmeniz mümkün.

Kent Ormanında neler var?

Kemerburgaz Kent Ormanı'nda seyir kulesi, çocuk oyun alanları, futbol sahası, çadır ve kamp alanı, kır lokantası, kır kahvesi, bisiklet kiralama olanakları, uçurtma atölyesi, hatıra ve hediyelik eşya alanı, futbol, basketbol ve voleybol sahası, küçük ve büyük baş hayvan ahırları, midilli ahırları ve organik ürün pazarı ...

Kurşunlu Şelalesi mangal yapılıyor mü?

🍽Adeta saklı cennet gibi olan Kurşunlu Şelalesi içerisinde piknik yapma imkanı bulunuyor. Yerde ateş yakmak yasak ancak ayaklı mangal takımlarını kullanan ziyaretçiler var.