Nazım Salur kim nereli?

İçindekiler:

  1. Nazım Salur kim nereli?
  2. Getir sahibi Nazım Salur kimdir?
  3. Nazım Salur nereden mezun?
  4. Getir kaç paraya kuruldu?
  5. Getir markası kimin?
  6. Tuncay Tütek nereli?
  7. Getir in sahibi kim?
  8. Getir arkasında kim var?
  9. Getir satıldı mı?
  10. Getir nerenin markası?

Nazım Salur kim nereli?

Nazım Salur'un Bayburtlu olduğu söylenmektedir. Hızlı tüketim, gemicilik, otomotiv, mobilya gibi pek çok farklı sektörde çalışan Nazım Salur, 50 yaşından sonra teknoloji sektörüne giriş yaptı. İlk olarak BiTaksi uygulamasını geliştirdi.

Getir sahibi Nazım Salur kimdir?

Nazım Salur 1986'da Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Salur, 20 yılı aşkın süredir seri girişimcilik yapıyor. Kariyerinin bir döneminde ofis mobilyaları üretti, bir döneminde ise Amerika'da yaşayarak endüstriyel tesislerin ve fabrika üretim hatlarının satışına aracılık yapan bir şirket kurdu.

Nazım Salur nereden mezun?

Boğaziçi Üniversitesi1986 Nazım Salur/Üniversite

Getir kaç paraya kuruldu?

Getir
Kuruluş2015
Alt kuruluş(lar)GetirYemek GetirBüyük GetirSu GetirÇarşı
Toplam kaynak7.5 milyar $ (2021)
Çalışan sayısı+10.500
Websitegetir.com
4 satır daha

Getir markası kimin?

2015 yılında BiTaksi'nin kurucusu Nazım Salur tarafından hayata geçirilen 'Getir', ortalama 10 dakika içerisinde "en çok ihtiyaç duyulan ürünleri" geniş kurye ağı aracılığı ile 7/24 kullanıcılarına ulaştıran bir mobil ticaret uygulaması. %100 Türkiye sermayesi ile kurulduğu günden bu yana yılda 5 misli büyüme yakaladı.

Tuncay Tütek nereli?

Tuncay Tütek, 1975 yılında Ankara'da doğdu. 1997'de ODTÜ Gıda Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra Bilkent Üniversitesi'nde MBA yaptı.

Getir in sahibi kim?

Getir, bundan beş yıl önce yani 2015 yılında Nazım Salur tarafından kuruldu. Getir'in sahibi Nazım Salur'dur. Salur'u Türkiye, "BiTaksi" uygulamasını geliştiren isim olarak biliyor. 55 yaşında olan Salur bu uygulaması ve Getir uygulamasıyla ödüle layık görülmüştü.

Getir arkasında kim var?

Getir, 2019 yılında Sequoia Capital şirketinin önemli isimlerinden olan yatırımcı Michael Moritz'in dikkatini çekerek ciddi bir yatırım aldı. Moritz, şirketi ziyaret ettikten sonra kendi kişisel hesabından 25 milyon dolar teklifte bulundu. Nazım Salur Getir'in arkasındaki gücü veri analizine dayandırıyor.

Getir satıldı mı?

Bu arada Getir B.V.'nin Hasan Aslanoba'nın %15.6 hissesini devraldıktan sonra BiTaksi'deki hisse oranını %35.6'ya yükseltmiş olması, aklınıza önceden sahip olduğu %20'yi ne zaman almıştı, hatta Getir B.V. ...

Getir nerenin markası?

GETİR İNGİLTERE'DE DE HİZMET VERİYOR. Getir, ay başında Londra'ya açılmasıyla Türkiye girişimcilik ekosisteminde ender rastlanan gelişmelerden birine imza attı. BBC Türkçe'ye konuşan Getir'in kurucusu Nazım Salur, dünyaya ihraç edebilecekleri bir teknoloji modeli geliştirdiklerini vurguluyor.