Timaş Yayınları kime ait?

İçindekiler:

  1. Timaş Yayınları kime ait?
  2. Akçağ Yayınları kime ait?
  3. Ahmet Hikmet Ünalmış Kimdir?
  4. Kitapyurdu Yayıncılık ve iletişim a ş kimin?
  5. Ünlülerle Bir gün kaç sayfa?

Timaş Yayınları kime ait?

Timaş Yayınları 1982 yılında İstanbul'da Hekimoğlu İsmail ve Ahmed Günbay Yıldız tarafından kurulmuştur. Şimdiye kadar 4000'den fazla kitap yayını yapan Timaş'ın Yönetim Kurulu Başkanlığını Osman Okçu yürütmektedir. 1997 yılında Yazarlar birliği tarafından yılın yayıncısı ödülünü almıştır.

Akçağ Yayınları kime ait?

Politikacılarla sokaktaki insanların pek de önemsemedikleri bu yayın faaliyetleri, bir milletin kimliğini ve geleceğini belirleyen hizmetlerdir; cihadın ta kendisidir. Akçağ yayınları sahibi Ahmet Ünalmış ile yardımcılarına başarılar diliyorum…

Ahmet Hikmet Ünalmış Kimdir?

Ankara'nın çağdaş dervişlerinden Ahmet H. Ünalmış. Zikir yerine fikir yapar; tespih yerine kitap taşır, para yerine dost kazanma üstadıdır. Zamanımızın derunî sırlarından, kültürel savaşımızın en bilinen meçhul askerlerindendir.

Kitapyurdu Yayıncılık ve iletişim a ş kimin?

Oluşum fikri Üsküdar'da doğan, internet kitapçılığının bir numarası olan Kitapyurdu sitesinin sahibi Sadi Kizir ile bir röportaj gerçekleştirdik. Doğma ve büyüme Üsküdar'lı olan Sadi Kizir'in kurduğu Kitapyurdu sitesinin merkezi de Üsküdar'da.

Ünlülerle Bir gün kaç sayfa?

Ünlülerle Bir Gün (10 Kitap)
Yayın Tarihi:/th>
ISBN:/td>
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:480
Cilt Tipi:Karton Kapak