Telefon Kılıfı boyası nasıl çıkarılır?

İçindekiler:

  1. Telefon Kılıfı boyası nasıl çıkarılır?
  2. Telefon üzerindeki lekeler nasıl çıkar?
  3. Akrilik boya telefon kılıfından nasıl çıkar?
  4. Tuvaldeki akrilik boya nasıl çıkar?
  5. Metal üzerinden boya nasıl çıkarılır?
  6. Akrilik boya tinerle çıkar mı?
  7. Boya en kolay nasıl çıkar?
  8. Beyaz mobilyadan boya lekesi nasıl çıkar?
  9. Beyaz mobilyadaki sarı lekeler nasıl çıkar?
  10. Beyaz mobilyada yanık lekesi nasıl çıkar?
  11. Lake mobilyada yanık lekesi nasıl çıkar?
  12. Beyaz mobilyada kolonya lekesi nasıl çıkar?

Telefon Kılıfı boyası nasıl çıkarılır?

- Şeffaf olan telefon kılıflarınızı diş macunu ile pırıl pırıl yapabilirsiniz. - Temiz bir kaba biraz sirke döküp kılıfı içerisinde bekletin. - Silikon bir telefon kabınız varsa, ılık suyun içine bulaşık detarjanı ekleyin. Daha sonra bezi suya daldırın ve kılıfın kirlenen yerlerini nazikçe silin.

Telefon üzerindeki lekeler nasıl çıkar?

Telefonunuzun lekeleri için hemen hemen her yerde satılan metal temizleyicileri satın alabilirsiniz. Herhangi bir sakıncaları bulunmamaktadır. Lekenin bulunduğu yere sprey şeklinde telefonun üzerine doğru spreyi sıkın daha sonra birkaç dakika kadar bekledikten sonra bez yardımıyla silebilirsiniz.

Akrilik boya telefon kılıfından nasıl çıkar?

Bulaşık deterjanı bu lekelerin en büyük düşmanıdır. Öncelikle leke kurumuşsa yüzeye zarar vermeyecek sertlikte bir cisimle fazlalığını kazıyın ardından Bulaşık deterjanı ve su çözeltisini sünger yardımıyla uygulayın ve ovmaya başlayın.

Tuvaldeki akrilik boya nasıl çıkar?

Akrilik boya kurumaya başlamadan önce bir bez yardımıyla veya süngerle hafifçe silinerek çıkarılabilir. Fakat boya kuruduktan sonra çıkarma işlemi zorlaşır. Akrilik boya kuruduktan sonra bez veya süngerle tuvalden çıkmaz. Akrilik boyayı kuruduktan sonra kazıma veya soyma yöntemi uygulayarak çıkartabiliriz.

Metal üzerinden boya nasıl çıkarılır?

Metal, demir benzeri bir yüzeyden boya sökmek için; sprey veya krem boya sökücüleri kullanabilirsiniz. Boya sökücüyü yüzeye sürdükten sonra yaklaşık yarım saat bekleyin. Boya yumuşayınca metal bir spatula kazıyın. Boya metalden tamamen çıkmadıysa işlemi tekrarlayın.

Akrilik boya tinerle çıkar mı?

Akrilik boya artık hemen her sektörde kullanılmaya başlandı. Eskiden duvar boyamak için büyük bir devrim olarak nitelendiriliyordu. ... Artık eskisi gibi yağlı boya lekelerini tinerle çıkarmaya çalışmaktansa akrilik boyaları su bazlı olduğu için kolaylıkla silip temizlemeyi tercih ediyoruz.

Boya en kolay nasıl çıkar?

Normal olarak, boya türü ne olursa olsun, leke taze ise, sabun ve suyla kolayca temizlenebilir. Su dolu bir kovaya lekeli kıyafeti batırıp deterjanı uygulayarak bir fırça yardımıyla lekeyi çıkarabilirsin. Boya lekesi kuru ise, işlem daha zorlaşabilir.

Beyaz mobilyadan boya lekesi nasıl çıkar?

İnatçı olmayan ve daha kolay çıkabilen boya lekeleri için cif krem kullanabilirsiniz. Yumuşak bir bez ile cif krem ile boya ovularak temizlenebilmektedir.

Beyaz mobilyadaki sarı lekeler nasıl çıkar?

Eşit miktarda su ve beyaz sirkeyi derince bir kovaya alın. Temizleyeceğiniz alanla ilintili olarak oranı belirlemek size kalmış. Ayrıca suyun içerisine 1-2 yemek kaşığı karbonat ekleyebilirsiniz. Hazırladığınız karışıma bir bez daldırın ve bu bezle mobilyalarınızı silin.

Beyaz mobilyada yanık lekesi nasıl çıkar?

Kolonyayı tüm lekenin üzerine damlatın ve lekenin kaplanmasını sağlayın.

  1. Ardından kibrit yardımı ile kolonyayı ateşleyin ve kısa süren bir ateş şölenine dâhil olun.
  2. Sonra ateş sönecek ve tüm lekelerin ortadan kaybolduğunu göreceksiniz, gördüklerinize sizler de şaşıracaksınız.

Lake mobilyada yanık lekesi nasıl çıkar?

Beyaz lake üzerindeki çizikler için mobilya cilası uygulamanız gerekecektir. Yanık izleri için mucize bir yöntem fön makinesidir. Fön makinesini lekelerin üzerine tutun ve bir süre burada gezdirin. Lekelerin yok olduğunu göreceksiniz.

Beyaz mobilyada kolonya lekesi nasıl çıkar?

Limon kolonyasını beyaz lekenin üzerine dökünüz. Kolonyanın üzerine çakmak çakınız. Bir kaç saniye içerisinde lekenin kaybolduğunu göreceksiniz. O sırada temiz bir bezle alevi söndürünüz ve bez ile bölgeyi temizlemeniz yeterli olacaktır.