YouTube Kids nasil bir uygulama?

İçindekiler:

  1. YouTube Kids nasil bir uygulama?
  2. YouTube izlemek paralı mı?
  3. YouTube Kids güvenli midir?
  4. YouTube Kids kaç yaş arası?
  5. YouTube Kids Türkiye'de var mı?
  6. YouTube Kits ne işe yarar?
  7. YouTube ücretli mi ücretsiz mi?
  8. YouTube video indirmek ücretli mi?
  9. Çocuk YouTube var mı?
  10. YouTube Kids reklamsız mı?
  11. YouTube Kids reklamlı mı?
  12. YouTube Kids den nasıl kurtulurum?
  13. Çocuklar için YouTube nasıl güvenli hale getirilir?

YouTube Kids nasil bir uygulama?

Çocuklara özel bir ortam sunmak amacıyla tasarlanan YouTube Kids, çocuğunuzun yaratıcılık ve oyun oynama becerilerini geliştirmeye yönelik çeşitli konularda videolardan oluşan bir deneyim sunar. Ebeveynler ile bakıcıların da bu süreçte çocuklara rehberlik etmesini kolaylaştırır.

YouTube izlemek paralı mı?

YouTube dünyanın bir numarası olsa da ücretsiz bir hizmet ve reklam gelirleri dev bant genişliği masraflarını karşılamıyor.

YouTube Kids güvenli midir?

YouTube Kids, hem popüler çocuk videolarını hem de yeni içerikleri barındıran, çocukların kolayca kullanabileceği, güvenli bir uygulamadır.

YouTube Kids kaç yaş arası?

Çocukların dijital dünyada eğlenmesini, keşfetmesini, öğrenmesini daha güvenli hale getirip yerel içeriklerle destekleyen YouTube Kids, ebeveynlere çocuklarının bu dijital deneyimini özelleştirmek için kullanımı kolay denetim araçları sunuyor. 13 yaş altı çocuklar için geliştirilen YouTube Kids, YouTube'dan ayrı bir ...

YouTube Kids Türkiye'de var mı?

Dünyanın 2015 yılında kullanmaya başladığı YouTube'un çocuklara özel uygulaması YouTube Kids, 6 yıl gecikmeli olarak Türkiye'ye geldi. İşte bugünden itibaren artık Türkiye'de de iOS, Android ve web üzerinden erişilebilen YouTube Kids'in özellikleri...

YouTube Kits ne işe yarar?

Çocukların dijital dünyada eğlenmesini, keşfetmesini, öğrenmesini daha güvenli hale getirip yerel içeriklerle destekleyen YouTube Kids, ebeveynlere çocuklarının bu dijital deneyimini özelleştirmek için kullanımı kolay denetim araçları sunuyor. 13 yaş altı çocuklar için geliştirilen YouTube Kids, YouTube'dan ayrı bir ...

YouTube ücretli mi ücretsiz mi?

1 Aralık 2017: İzleyicilerden mevcut abonelikler için ücret alınmamaya başladı. : İçerik üreticiler YouTube'a artık yeni ücretli içerik ekleyememeye ve yeni izleyiciler, içerik üreticilerin içeriklerine abone olmak için ödeme yapamamaya başladı.

YouTube video indirmek ücretli mi?

Youtube'dan video indirmek ücretli mi? ... Youtube üzerinden paylaşılan bu videoları kendi bilgisayar, telefon veya tabletinize indirmeniz için Youtube herhangi bir seçenek sunmamakta olup bunun dışında birçok uygulama ve online site bulunmaktadır. Bu sayede Youtube üzerinden videoları kolayca indirebilirsiniz.

Çocuk YouTube var mı?

Resmi YouTube Çocuk uygulaması, meraklı küçük zihinler için tasarlandı. Kullanımı son derece kolay olan bu ücretsiz uygulama, çocuklar için yaşlarına uygun çok sayıda video, kanal ve oynatma listesi içerir.

YouTube Kids reklamsız mı?

“Küçük Modu”, 5-7 yaş arasındaki çocukların şarkı, çizgi film ve el sanatları gibi çeşitli konulardaki ilgi alanlarına odaklanıyor. ... YouTube Premium aboneliği olanlar için YouTube Kids'in de reklamsız olarak kullanılabileceğini belirtelim.

YouTube Kids reklamlı mı?

YouTube Kids, ücretsiz bir deneyim sağlamak amacıyla sınırlı olmak kaydıyla reklamları desteklemektedir. Çocuğunuz uygulamada bir video seçtiğinde, seçilen videodan önce bir reklam girişi ve ardından "Reklam" ifadesi ile işaretlenmiş bir video reklam görebilir. Bunlar ücretli reklamlardır ("Ücretli Reklamlar").

YouTube Kids den nasıl kurtulurum?

Android TV
  1. Hesabınızda oturum açın.
  2. Ana ekranda Uygulamalar satırına doğru aşağı kaydırın.
  3. YouTube'u seçin.
  4. Ekranı aşağı kaydırıp Ayarlar'ı seçin.
  5. Kısıtlı Mod'u veya Güvenlik Modu'nu seçin.
  6. Etkin'i veya Devre dışı'yı seçin.

Çocuklar için YouTube nasıl güvenli hale getirilir?

Telefon veya tabletinizden YouTube programını açıp yeşik ok ile işaretli menü ikonuna dokunun.
  1. Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğine dokunun.
  2. 3. Bu pencerede de”Genel” seçeneğine dokunun.
  3. Açılan pencerede “Kısıtı Mod” seçeneğini yanındaki düğmeye dokunun.
Daha fazla öğe...•BE