One More International kime ait?

İçindekiler:

  1. One More International kime ait?
  2. One More Painless Night Glu nelere iyi gelir?
  3. Dekamin nedir?
  4. One More Vision nedir?
  5. Ağrı bandı işe yariyor mu?

One More International kime ait?

Mustafa Erdil - Founder&CEO - One More International | LinkedIn.

One More Painless Night Glu nelere iyi gelir?

Bağışıklık sistemini güçlendirir, Cinsel fonksiyonları düzenler, Menopoz ağrılarını azaltır ve ruhsal çöküntüye engel olur.

Dekamin nedir?

Onemore Dekamin D vitamini bağışıklık, kas ve kemik gelişimi ile ilişkili, vücut için en önemli vitaminlerden biridir. Güneş ışınları yardımıyla doğrudan deri tarafından sentezlenebildiği için “güneş ışığı vitamini” olarak da bilinir ve bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunu destekler.

One More Vision nedir?

One More Vision Fest Nedir? One More Vision Fest etkinliğinde, hayattan keyif alan insanların enerjilerini yükseltecek, motivasyonlarını arttıracak, güçlü ve enerjik bir gün yaşayacağız. Kişisel aktiviteler, konserler ve sürprizlerle dolu bu festivalde takım elbiselerimizi çıkarıp festival havasında eğleneceğiz.

Ağrı bandı işe yariyor mu?

Bant yapısı sayesinde kas ve ekleme destek sağlar, ağrıyı azaltır, ağrıyan bölgenin fonksiyonunu ve hareket açıklığını arttırır. Özellikle sabah yorgunluğu, halsizlik ve yaygın ağrı ile seyreden kas romatizmalarında faydalıdır. Kasların çok fazla kasılmasını ve gerilmesini önler.